23 mei Livesessie met de auteurs!

Home » Nieuws » 23 mei Livesessie met de auteurs!
interview met denise meijer en linda babel
08/05/2023

23 mei gaan we live met leesclub ‘Lang & Gelukkig’

We organiseren weer een Instalive book meet up met de auteurs! Deze keer neemt leesclub ‘Lang & Gelukkig’ onze Instagrampagina over en gaan ze op dinsdag 23 mei om 20.00 uur live met auteurs Denise Meijer en Linda Babel.

Denise lanceert haar lange verwachte serie en Linda heeft haar tweede novelle uitgebracht.

Wie zitten er in leesclub ‘Lang & Gelukkig’?

De leesclub is opgericht door Linda Babel, Janice Bakker, Amélie Storms, Denise Meijer en Marli Elisa na aanleiding van hun deelname aan de schrijfwedstrijd ‘Lang & Gelukkig’. Alle vijf de auteurs brengen de komende tijd hun feelgood verhalen uit bij De Verhalenfabriek. De leesclub is opgezet om elkaar te inspireren en motiveren bij het schrijven van hun boeken.

Wil je meedoen?

Voor deze meet up vragen we ook een select aantal lezers. Wil jij een van de verhalen alvast vooruitlezen en een paar vragen voorbereiden voor de leesclub? Mail dan naar info@deverhalenfabriek.com en geef je boekvoorkeur aan. Volgende week maken we bekend wie er zijn gekozen. (De deelnemers hebben ondertussen bericht gehad)

Liefdeslessen 1 Zomer in zicht – Met de zomer in zicht moet Mandy samen met haar knappe collega Tim het klassenfeest organiseren. Maar ze kan hem niet uitstaan…

Ook het tweede en derde deel van de serie Liefdeslessen verschijnt op 14 mei en heten Gevaar op de loer en Lokaal vol liefde

Bella Eliá – De vriendinnen Julia en Cleo reizen af naar Kreta om een kattenopvang te beginnen. Eenmaal daar blijkt hun pension in een vervallen staat te zijn. 

Bella Eliá verscheen op 23 april.