Over ons

Home » Over ons

DE VERHALENFABRIEK MAAKT SPANNENDE & FEELGOOD VERHALEN

De Verhalenfabriek is het zusje van De Crime Compagnie en geeft thrillers & feelgood e-books uit. De verhalen zijn korter dan een normaal boek, waardoor je ze in een avond of op een zondagmiddag uit kunt lezen. We maken niet alleen losstaande verhalen, maar ook series. Perfect dus om te bingereaden!

KERSTTHRILLERS

December 2021 zijn onze eerste e-books gelanceerd, drie spannende kerstthrillers. Fijne winterse verhalen die je in een heerlijke kerststemming brengen. En natuurlijk blijft het daar niet bij. Houd onze Facebook– en Insta-pagina in de gaten voor alle nieuwe titels van 2022.

FEELGOOD

In februari is ons allereerste korte feelgoodverhaal gepubliceerd: Liefde op bestelling. Een heerlijk feelgood-tussendoortje. Kruip lekker onder een dekentje met een kop thee en een stukje chocola (of de hele reep) en geniet van dit heerlijke romantische verhaal! Er staan nog meer feelgoodverhalen op de planning, dus hou onze website in de gaten voor meer!

FEELGOOD ZOMERSCHRIJFWEDSTRIJD

Wij zijn op zoek naar nieuw feelgoodschrijftalent! Schrijf een zomers feelgoodverhaal en win een uitgeefcontract bij ons. In samenwerking met de Online Schrijfschool organiseren we de zomerse feelgoodschrijfwedstrijd. Van februari tot en met 30 april 2022 kan je jouw verhaal insturen. Het verhaal mag tussen de 20.000 en 30.000 woorden lang zijn. Het overkoepelende thema is ‘zomer’, maar voel je vrij om hier helemaal je eigen draai aan te geven zolang het in het feelgoodgenre valt!

Hier kan je meer lezen over de schrijfwedstrijd en hoe je je verhaal kunt insturen. Hopelijk hebben we jou enthousiast gemaakt en zien we jouw verhaal snel tegemoet. Wie weet ben jij binnenkort wel een van de nieuwe auteurs van De Verhalenfabriek!