De bucketlistblunders 1 – Op glad ijs

Home » Boeken » De bucketlistblunders 1 – Op glad ijs
De bucketlistblunders 1 – Op glad ijs
Verschijningsdatum
oktober 2024
  • Reserveren

Saar wordt op oudejaarsavond onverwachts gedumpt door haar vriend Laurens. Net nu ze op het punt stonden samen te gaan wonen! En hoe durft hij haar saai en voorspelbaar te noemen? Alleen maar omdat zij liever naar haar ouders in Putten gaat met kerst, in plaats van kerstshoppen in New York? Omdat ze liever warme chocolademelk drinkt in de stroopwafelshop van haar beste vriendin, in plaats van een doppio in een hippe koffietent in Italië? Of is het omdat ze liever elke vrijdagavond in haar eenhoornonesie op de bank Netflix kijkt in plaats van in een glitterjurkje te gaan clubben?

Saar is vastbesloten om haar ex te laten zien dat ze heus wel spannend en avontuurlijk kan zijn. Ze begint het nieuwe jaar met een bucketlist: elke maand een nieuwe, uitdagende activiteit. Laurens zal snel spijt krijgen en haar voor het eind van het jaar smeken om alsnog bij hem in te trekken. Want hoe moeilijk kan het nou zijn om een lijstje af te werken?

Deel 1 van De bucketlistblunders

Prijs
€ 5,99
ISBN
9789461099730

Over de auteur

Angelique Haak

Angelique Haak (1978) is een veelzijdige auteur die bekend staat om haar spannende thrillers bij De Crime Compagnie. In 2023 ontdekte ze echter een nieuwe passie: het schrijven van feelgood.