Recensenten gezocht voor De Joy van Kerstmis

Home » Nieuws » Recensenten gezocht voor De Joy van Kerstmis
Recensenten gezocht voor De Joy van Kerstmis
26/09/2024

Een bijzondere ontmoeting zorgt voor de beste kerst ooit!

Oh what a joy is het om dit heerlijke cozy kerstverhaal te lezen! Op 3 november verschijnt dit Tussendoortje bij De Verhalenfabriek. Wil je deze novelle recenseren? Geef je hieronder op.

Over De Joy van Kerstmis

Saar heeft mooie herinneringen aan kerst: de grote versierde boom die – heel praktisch –in het midden van de huiskamer stond, de lampjes die de hele voorkant van het huis opvrolijkten en de heerlijke geuren die uit de keuken kwamen waar haar moeder stond te koken.

Maar tegenwoordig wil Saar de kerstdagen het liefst overslaan. Haar ouders overwinteren sinds een paar jaar in Australië en dus brengt Saar de kerstdagen in haar uppie door, als een soort kluizenaar. Dit jaar is niet veel anders, tot Joy op haar pad komt: de hond die ze bijna aanrijdt.

Eigenlijk wil ze Joy zelf houden, want dat maakt die donkere avonden een stuk minder eenzaam, maar natuurlijk heeft Joy al een baasje. En wat voor een!

De man die bij Saar op de stoep staat is woest aantrekkelijk, het is alleen jammer dat hij nogal een botte hark is en hij haar niet lijkt te mogen.

Dat Joy vervolgens nogmaals ontsnapt en weer bij Saar voor de deur staat, maakt de situatie niet heel veel beter.

Of misschien toch wel…?

Recensenten - De Joy van Kerstmis