Bol7Daagse acties bij De Verhalenfabriek

Home » Nieuws » Bol7Daagse acties bij De Verhalenfabriek
Bol7Daagse acties bij De Verhalenfabriek
21/10/2024

Eindelijk is het zover! De Bol7Daagse is gestart. Deze week kun je maar liefst 21 Tussendoortjes scoren voor maar 1,99 per stuk. Ik laat je hieronder graag zien welke titels er mee doen. Ook de titels van Linda Jansma en Angelique Haak doen mee.

Let op: deze actie loopt t/m zondag 27 oktober.

Ik wens je heel veel leesplezier deze week!

x Juul

Linda Jansma is bekend om haar thrillers en dan met name haar Nikki Benjamins detectives. Nikki is terug in de korte novelle Kwaad bloed. Ze onderzoekt de vermissing van marathonloopster Sylvie Bergmans. Kan ze het toptalent terugvinden voor het te laat is?

Liever feelgood? Zwijmel weg bij de romantische zoektocht in Rozen met liefde. Ieder jaar ontvangt de oma van Josefien bloemen van een onbekende aanbidder. De zoektocht lijdt naar een bloemenwinkel in een klein dorpje…

Lees nu de novelles van Linda Jansma

In 2023 ontdekte Angelique Haak een nieuwe passie: het schrijven van feelgood. Deze genre-switch biedt haar de perfecte balans tussen de donkere, spannende elementen uit haar thrillers en de humoristische, romantische tonen van haar feelgoodverhalen. Geniet van het verhaal van weddingplanner Fay die de mooiste bruiloften mag organiseren op droomeiland Aruba. Maar dan is er ineens die éne bruiloft, met die onverwachte gast die haar hart nog altijd sneller laat slaan.

Lukt het Fay haar hoofd koel te houden op een eiland waar het altijd warm is?

Lees nu de Bon Bini Bruiloft-serie van Angelique Haak

Jonne ten Duis schrijft heerlijke nostalgische feelgood. In haar Liefde-in-de-bibliotheekserie gaan we terug naar de tijd dat er nog geen mobiele telefoons waren en je de bibliotheek nodig had om het internet te raadplegen. Gevolg: een trip down memory lane met gevonden liefdesbriefjes in boeken en een overnachting in de bibliotheek tijdens een sneeuwstorm.

Lees nu de Liefde-in-de-bibliotheekserie van Jonne ten Duis

Ben je nog lang niet klaar met de ladies en lords uit Bridgerton? Zwijmel weg bij de verhalen van Linda Babel. Stuk voor stuk pareltjes. Ga samen met Lady Rosanne op zoek naar de afzender van de Vinegar Valentine kaart in Rozen & Azijn en ontmoet de onbehouwen Jonathan Whittaker die je een stukje van de hemel laat ervaren… #rooieoortjesgarantie

Lees nu de historische novelles van Linda Babel

Sabine schrijft als een trein. Afgelopen jaar bracht ze maar liefst vier Tussendoortjes uit. Heerlijke grappige feelgood met de leukste mannen erin verwerkt. In haar novelles komen haar hoofdpersonages in beschamende situaties terecht. Zo raakt Evelyn in De kunst van het verleiden haar belangrijkste notitieboekje kwijt. Alle informatie die ze heeft verzameld om een man aan de haak te slaan, staat daarin. Zonder haar geheime wapen kan ze Leo, haar nieuwste vlam, wel gedag zeggen.

Lees nu de Tussendoortjes van Sabine Zwaan

Cynthia veroverde onze harten met haar feelgood novelle Hart voor de baas. Wanneer haar favoriete collega zomaar ontslagen wordt door hun nieuwe baas Laurens, heeft Bobbi direct een hekel aan hem. Baas of niet, Bobbi is blij dat ze niet elke dag hoeft samen te werken met deze kantoorkakker, die er geen flauw benul van heeft hoe het is om op de werkvloer te staan van een specialistenkliniek voor dieren. Helaas voor Bobbi komt ze Laurens vaker tegen dan haar lief is. #Zwijmelgarantie

Lees nu de novelles van Cynthia Zwagemaker

Tijdens haar zwangerschap kon Inge van Prooijen (tijdelijk) geen thrillers verdragen, en zo ontstond nog geen twee jaar geleden haar liefde voor het feelgood genre. Haar serie Singlereis is bijna compleet. Op 3 november verschijnt het laatste deel. In haar thriller Waar is Ivy? overkomt ‘momfluencer’ Lizzy een verschrikkelijk drama. Na bedreigingen van zowel de moedermaffia als van internettrollen zegt Lizzy’s intuïtie haar dat ze moet stoppen met haar werk.

Maar het is te laat.

Als Lizzy haar dochtertje Ivy wil wekken van haar middagdutje, ligt ze niet meer veilig in haar warme bedje.

Lees nu de Tussendoortjes van Inge van Prooijen

Nora Schenk won de Cosy & Crime schrijfwedstrijd met haar novelle Hartje herfst over een kleine boekwinkel die het op moet nemen tegen een grote nieuwe keten. Bij de uitreiking begonnen we al meteen over Hartje zomer en dit najaar verschijnt ook Hartje winter. We hebben hierna nog maar 1 seizoen te gaan voordat we afscheid moeten nemen van Lizzy en haar boekwinkeltje.

Lees nu Hartje herfst en Hartje zomer van Nora Schenk

Hart te huur is een hilarisch en hartverwarmend verhaal over (zelf)liefde en vriendschap door vijf schrijfsters van De Verhalenfabriek. Iedere auteur schreef haar eigen personage die grappig genoeg ook kenmerken van henzelf bevatten. We zijn benieuwd of jij kunt raden wie welk personage heeft geschreven.

Alleenstaande moeder Autumn, yogadocent Fenna, moederkloek Loes, accountant Claire en de hopeloze Amber moeten de handen ineen slaan om hun op geld beluste huurbaas tegen te houden. Toch blijkt dat de vrouwen van het ietwat krakkemikkig appartementencomplex niet helemaal op één lijn zitten, zeker als jarenlange irritaties en geheimen naar boven komen…

En wie is die knappe man die telkens de zolderverdieping bezoekt?

Lees nu Hart te huur van Linda Babel, Janice Bakker, Marli Elisa, Denise Meije en Amélie Storms

Het is nooit te vroeg voor kerstnovelles! Vanaf 3 november verschijnen al onze kerst Tussendoortjes…