Nora Schenk

Nora Schenk

Winnares Cozy & Crime Verhalenwedstrijd

Nora (38) woont met haar man Jur en golden retriever Mollie in Weesp. Ooit was ze logopedist, maar nu werkt Nora als freelance tekstschrijver voor verschillende opdrachtgevers.
Als ze niet aan het schrijven is, dan is Nora aan het sporten (hardlopen, een rondje op de racefiets en soms zwemt ze zelfs in de Vecht) of ze doet gezellige dingen die ook vaak met borrelen en lekker eten te maken hebben, want ze neemt haar taak als levensgenieter serieus.

Nora’s levensmotto-met-een-knipoog is: een dag geen wifi is een dag niet geleefd. Ze houdt namelijk van internet en dan vooral van social media. Maar eigenlijk vindt ze het ook hartstikke fijn om af en toe op ‘mute’ te staan en in haar vakantiehuisje op de Veluwe een boek te lezen of een mooie wandeling te maken met haar man en hond.

Nog nooit eerder schreef Nora een boek of novelle, maar de wens om dit te doen kriebelde al lang. Toen de Cozy & Crime schrijfwedstrijd van De Verhalenfabriek voorbijkwam, twijfelde ze geen moment. Het resultaat: de feelgood novelle Hartje herfst. Nora’s schrijfstijl is te omschrijven als lekker leesbaar, met een vleugje humor.

Boeken van de auteur