Bon Bini Bruiloft 3 – Het perfecte plaatje

Home » Boeken » Bon Bini Bruiloft 3 – Het perfecte plaatje
Bon Bini Bruiloft 3 – Het perfecte plaatje
Verschijningsdatum
februari 2024

Fay en Liam zijn na drie jaar verloving nog altijd niet getrouwd en gek genoeg lijkt Fay degene te zijn die nu de boot afhoudt. Terwijl het Liam steeds duidelijker wordt waarom dit zo is, komt zijn broer Justin met groot nieuws: hij gaat trouwen en wel op Aruba! Maar tegelijkertijd heeft óók Fay groot nieuws voor Liam.

Fay stelt opnieuw haar eigen bruiloft uit, en is druk met het voorbereiden van de grote dag van Justin en zijn aanstaande, River. Maar de roodharige aanstaande van Justin lijkt Fay net iets té perfect. Ze probeert te bewijzen dat de bride to be er een dubbele agenda op nahoudt, maar werkt zichzelf daarmee behoorlijk in de nesten en niemand lijkt haar te geloven.

Bedriegt Fays intuïtie haar dan toch en vormen Justin en River wél het perfecte plaatje? Of bestaat zoiets helemaal niet in de liefde?

Prijs
€ 5,99
ISBN
9789461099693
Aantal pagina's
100

Over de auteur

Angelique Haak

Angelique Haak (1978) is een veelzijdige auteur die bekend staat om haar spannende thrillers bij De Crime Compagnie. In 2023 ontdekte ze echter een nieuwe passie: het schrijven van feelgood.