Bootcamp voor gebroken harten

Home » Boeken » Bootcamp voor gebroken harten
Bootcamp voor gebroken harten
Verschijningsdatum
juli 2024
  • Nieuw

Twee jaar geleden ging Coco mee op een singlereis naar Zuid-Afrika. Nu wil ze samen met Lars anderen helpen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken op liefdesgebied. Twaalf deelnemers zullen onder begeleiding van Anna (relatiepsycholoog) de Ierse Wicklow Way Mountains trotseren.

De bergen zijn adembenemend mooi, maar … hoe moet Coco omgaan met ‘zure’ Karen? Coco gaat tot het uiterste en verder om Karen tevreden te stellen. In geen geval wil ze Lars ermee lastigvallen. Deze reis was haar idee, dan moet ze het ook zelf oplossen. Nietwaar?

Isa werd gedumpt door Tim. Ze stond in de weg van zijn ‘spirituele zoektocht naar optimale zelfontplooiing en ontwikkeling’ – aldus Tim. Vrijwel meteen na de breuk stortte Isa zich weer in het dateleven. Want hoe moeilijk kon het zijn om een gezellige, nuchtere man te vinden die bovendien met beide benen op de grond staat? Drie jaar later is Isa nog steeds vrijgezel. Een collega wijst haar op het Bootcamp voor gebroken harten. Ze besluit om mee te gaan, er gaat immers een psycholoog mee. Wetenschappelijke inzichten, onderbouwde adviezen en feiten kunnen haar misschien wel helpen. Isa ontdekt al snel dat Anna helemaal niet zo rationeel is, maar juist een echte zweefteef – dat botst. En dat die irritante Jochem het de hele tijd voor Anna opneemt helpt niet mee.

Prijs
€ 5,99
ISBN
9789461099273
Aantal pagina's
100

Over de auteur

Inge van Prooijen

Tijdens de zwangerschap van haar eerste zoontje kon ze (tijdelijk) geen thrillers verdragen, en zo ontstond haar liefde voor het feelgood genre. Ze schrijft in beide genres en na haar feelgooddebuut 'Singlereis' verschijnt dit voorjaar 'Waar is Ivy?' bij De Verhalenfabriek.