Daten met een deadline

Home » Boeken » Daten met een deadline
Daten met een deadline
Verschijningsdatum
juli 2024
Auteur(s)
  • Reserveren

Fien heeft gezworen altijd single te blijven en te genieten van het leven. Een relatie ziet zij echt niet zitten want dan moet je continue verantwoording afleggen, bankhangen en borduren, toch? Flirten, hooguit één nachtje samen en dan snel weer weg, is meer haar ding.

Dan kruist één van haar avontuurtjes weer haar pad en voelt ze ineens een kriebel in haar buik. Is dat echt een verdwaald rondfladderend vlindertje of zijn het gewoon de zomerse vibes die haar hart sneller doen laten kloppen? Hij doet haar het vrijblijvende aanbod om vier dagen lang te daten. Daarna mag zij kiezen: doorgaan of stoppen en dan zal hij haar voorgoed met rust laten. Laat Fien haar verleden de toekomst beïnvloeden of durft ze haar hart te openen?

Prijs
€ 5,99
ISBN
9789461099334
Aantal pagina's
100

Over de auteur

Shirley Gal

Shirley Gal (1992) is een fervent lezer, bookstagrammer en een fanatieke boekenverzamelaar. Al sinds groep twee, toen zij van haar grote zus leerde lezen, verslindt zij boeken. Moeder worden stond hoog op haar bucketlist en nu dat doel bereikt is, streeft ze ernaar ook ‘auteur’ aan haar officieuze titels toe te voegen.