Durven dromen

Home » Boeken » Durven dromen
Cover Durven dromen
Verschijningsdatum
maart 2023
Omdat Joy thuiswerkt is er eigenlijk geen reden voor haar om iets anders te dragen dan haar onesie. Totdat de knappe buurman aanbelt…

Verbroken relatie, saaie baan, beste vriendin naar Curaçao vertrokken… en dan ook nog eens thuiswerken, terwijl haar studio niet veel groter is dan een postzegel. Joy is bepaald niet gelukkig, maar heeft er vrede mee dat ze de meeste avonden doorbrengt met wijn en datingshows op tv.

Dan zet een incident op het werk haar leven op zijn kop. Lukt het haar dit keer wel van zich af te bijten? En waarom staat die knappe nieuwe buurman ineens zo vaak voor de deur?

Prijs
€ 5,99
ISBN
9789461097743
Aantal pagina's
104
Prijs
€ 6,99
ISBN
9789461098344
Durven dromen is een mooi debuut over tegenslagen, je dromen achterna gaan, vriendschap en de liefde. Met daarin romantische en humoristische scènes.
priscilla_dieleman_boekenfan Recensie bekijken
Als je in zo'n kort verhaal zoveel kunt laten zien van jezelf dan is het toch maar even wachten op de volgende roman.
Diane Kooistra Recensie bekijken
Houd je van lezen, maar heb je er niet altijd tijd voor? Dan is Durven Dromen van Sarah Simmelink een prima tussendoortje.
lifestylelog Recensie bekijken
Durven dromen is een mooi verhaal over tegenslagen, hoe daarmee om te gaan, uiteindelijk voor jezelf te kiezen en je droom achterna te gaan. Een verhaal met een
bookstagram_ilona Recensie bekijken

Over de auteur

Sarah Simmelink

Sarah Simmelink woont in Winterswijk en is beleidsmedewerker bij de gemeente. Ze studeerde geschiedenis. In 2018 deed ze mee met de verhalenwedstrijd van De Crime Compagnie en belandde op de shortlist. Toch duurde het nog tot 2022 voordat ze 'Durven dromen' bij ons inleverde.