Een tweede kans

Home » Boeken » Een tweede kans
Een tweede kans
Verschijningsdatum
februari 2023
Auteur(s)

Taartenbakster Jildou draait haar hand niet om voor een mooie bruidstaart. Totdat haar ex gaat trouwen…

Het leven van taartenbakster Jildou staat op zijn kop als ze hoort dat haar eerste liefde Aldrik weer terug is in het Friese dorpje Warns. Zeven jaar geleden heeft ze de keuze gemaakt om niet met hem hem mee te gaan toen hij naar Amsterdam verhuisde. Stiekem hoopt Jildou dat hij teruggekomen is voor haar.

Niets is minder waar. Sterker nog: hij gaat trouwen. Tot overmaat van ramp krijgt Jildou de opdracht om de bruidstaart te verzorgen. Ze besluit haar ex te laten zien wat hij misloopt, maar raakt verstrikt in haar eigen leugens. Gaat Jildou de weg naar de liefde terug vinden? 

Prijs
€ 5,99
ISBN
9789461097675
Aantal pagina's
100
Prijs
€ 6,99
ISBN
9789461098337
Het verhaal is net zo zoet als deze cover. Het is een lekker feelgoodverhaal en soms kreeg ik zin in een taartje of een koekje. Heerlijk!
Veroniques Boekenhoekje Recensie bekijken
Een heerlijke roman dat het verschil in het leven in de stad en de streek verwoordt, omringt door een mooi en verrassend liefdesverhaal.
Diane's Boekenhoekje Recensie bekijken

Over de auteur

Linda Babel

Linda Babel heeft na een zwaar jaar in 2021 haar droom om auteur te worden weer opgepakt en deed in 2022 mee aan de zomerschrijfwedstrijd van De Verhalenfabriek. Net als de titel van het verhaal zag zij dit als een tweede kans om haar droom waar te maken… Het feelgoodverhaal 'Een tweede kans' verschijnt februari 2023.