Een tweede kans

Home » Boeken » Een tweede kans
Een tweede kans
Verschijningsdatum
februari 2023
Auteur(s)

Taartenbakster Jildou draait haar hand niet om voor een mooie bruidstaart. Totdat haar ex gaat trouwen…

Het leven van taartenbakster Jildou staat op zijn kop als ze hoort dat haar eerste liefde Aldrik weer terug is in het Friese dorpje Warns. Zeven jaar geleden heeft ze de keuze gemaakt om niet met hem hem mee te gaan toen hij naar Amsterdam verhuisde. Stiekem hoopt Jildou dat hij teruggekomen is voor haar.

Niets is minder waar. Sterker nog: hij gaat trouwen. Tot overmaat van ramp krijgt Jildou de opdracht om de bruidstaart te verzorgen. Ze besluit haar ex te laten zien wat hij misloopt, maar raakt verstrikt in haar eigen leugens. Gaat Jildou de weg naar de liefde terug vinden? 

Prijs
€ 5,99
ISBN
9789461097675
Aantal pagina's
100
Prijs
€ 6,99
ISBN
9789461098337
Het verhaal is net zo zoet als deze cover. Het is een lekker feelgoodverhaal en soms kreeg ik zin in een taartje of een koekje. Heerlijk!
Veroniques Boekenhoekje Recensie bekijken
Een heerlijke roman dat het verschil in het leven in de stad en de streek verwoordt, omringt door een mooi en verrassend liefdesverhaal.
Diane's Boekenhoekje Recensie bekijken

Over de auteur

Linda Babel

Linda Babel woont in Almere, samen met haar dochter en een eigenwijze kat. Ze deed mee met verschillende schrijfwedstrijden waaronder de schrijfwedstrijd van de Verhalenfabriek in 2022. Met het verhaal ‘Een tweede kans’, sleepte ze een contract binnen en zo kwam haar droom uit.