Frans Hartenspel

Home » Boeken » Frans Hartenspel
Frans Hartenspel
Verschijningsdatum
juli 2023

Hartsvriendinnen Anne en Nathalie vertrekken samen naar het piepkleine dorpje Le Trois-Chateaux in Noord Frankrijk, waar de belangrijkste toeristische attractie bestaat uit de vele eeuwenoude notenbomen. Ze nemen er een goedlopende bed en breakfast over. Een herenboerderij, met een moestuin,  een bibliotheek én een antieke notenboom.

Beide vriendinnen hebben zo hun redenen om te gaan en zijn vastbesloten om een nieuw leven te starten. Zoals ze ook beiden stiekem vastberaden zijn om hun beste vriendin te ‘redden.’ Maar in het dorp duiken al snel de charmante, onhandige zoon van de voormalige eigenaren én een oude bekende op. Dan blijkt dat het niet zo eenvoudig is om je verleden te vergeten, en je hart niet te volgen.

Prijs
€ 5,99
ISBN
9789461097996
Aantal pagina's
100
Graag zou ik een deel twee van dit verhaal willen lezen. Ik ben heel benieuwd hoe het leven in de breakfast verder verloopt.
Booksofjustine Recensie bekijken
Het is een heftig onderwerp, maar mooi verwoord. Het verhaal is zo geschreven dat je door wilt blijven lezen, een hele fijne vlotte schrijfstijl.
lezen.met.gabriella Recensie bekijken
Mooi hoe onderwerpen als verlies, onzekerheid, niet aangeboren hersenletsel en onvoorwaardelijke vriendschap in dit boek plaats krijgen.
Frans Hartenspel is een erg leuke, luchtige en heerlijke novelle.
Ik heb af en toe wel gelachen om de chaotische taferelen en soms was ik de draad een beetje kwijt bij de dialogen tussen Nat en Anna, hilarisch.
Mijnboekkeuze Recensie bekijken
Het lezen van Frans hartenspel staat gelijk aan lekker genieten van een mini feelgood roman.
Everyday_mirage Recensie bekijken

Over de auteur

Lizette van Geene

Lizette woont in Eindhoven met haar tweeling, hond, kat en de man van haar vier kinderen, waarvan er dus twee niet meer thuis wonen. Daarnaast werkt ze als docente Toegepaste Psychologie bij hogeschool Fontys en is ze schrijfcoach. Bijzonder dat ze ook nog tijd heeft om Friendsfiction te schrijven!