Geef me een teken

Home » Boeken » Geef me een teken
Geef me een teken
Verschijningsdatum
september 2024

Pippa runt een succesvol influencer bureau. Ze werkt hard, heeft een mooi appartement en lieve vriendinnen. Toch voelt ze zich onrustig, alsof ze haar leven op de automatische piloot leeft. Zeker nadat haar vorige relatie op een hele vervelende manier is geëindigd.

Wanneer Pippa wordt uitgenodigd voor een spirituele retraite, neemt ze de uitnodiging aan. Tot grote schok van haar vriendinnen. Want zich terugtrekken in de Portugese bergen om te mediteren, stilte wandelingen te maken en yoga te doen, zonder laptop of telefoon? Dat is toch helemaal niets voor de nuchtere Pippa, die zo van zekerheid en controle houdt?

Deze zomer heeft het universum een heel ander pad in gedachten voor Pippa. Ze gaat op een magische zoektocht en komt niet alleen zichzelf, maar ook chef-kok Joris tegen.

Lukt het haar om oude gewoontes los te laten en te kiezen voor de liefde?

Prijs
€ 5,99
ISBN
9789461099389

Over de auteur

Michon Voncken

Michon (1990) studeerde Marketing Management aan de Universiteit van Tilburg en heeft een achtergrond in de reclamewereld. Naast het werken voor grote merken bleef haar oude liefde voor schrijven kriebelen. Vandaar dat ze meedeed aan de Magische Zomer schrijfwedstrijd met haar debuut ‘Geef me een teken’.