Geen gewoon avontuurtje

Home » Boeken » Geen gewoon avontuurtje
Geen gewoon avontuurtje
Verschijningsdatum
april 2024

Wanneer ze haar beste maatje Meneer Snorhaar verliest, zit Vivian behoorlijk in de knoop met zichzelf en neemt ze een aantal drastische beslissingen.

Eén van die beslissingen is om naar Amerika te vliegen en daar in haar uppie de reis van haar leven te maken. Maar dat blijkt nog best spannend blijkt te zijn, zeker voor iemand die stiekem veel liever thuis op de bank zit met een boek.

Gelukkig is daar de Nederlandse Frank, die totaal geen moeite lijkt te hebben met een avontuurlijk leven. Misschien is dat juist wel wat hem zo aantrekkelijk maakt, maar het kan ook zijn dat het de manier is waarop hij lacht, praat en Vivian het gevoel geeft alsof ze er helemaal niet alleen voor staat in de wereld. Toch is het beter om de gevoelens die Frank in haar losmaakt snel te vergeten. Niet alleen vanwege zijn vriendin die ook op rondreis is in Amerika, maar ook omdat hij helemaal niet weet dat Vivian eigenlijk geen nomade is…

Prijs
€ 5,99
ISBN
9789461098979
Aantal pagina's
100

Over de auteur

Cynthia Zwagemaker

Cynthia Zwagemaker (1989, Hendrik-Ido-Ambacht) woont samen met haar man Roland en kat Dempsey. Ze werkt al dertien jaar met veel liefde en plezier als dierenartsassistente.