Handboek met loeigoeie informatie

Home » Boeken » Handboek met loeigoeie informatie
cover van handboek met loeigoeie informatie
Verschijningsdatum
februari 2024

Een leugentje om bestwil moet kunnen toch?

De éénendertigjarige Nikki werkt als vlinderverzorgster in Artis en is zeer begaan met de ‘gevleugelde vrienden’, zoals zij de beestjes noemt. Door een domme fout wordt ze ontslagen, maar gelukkig vindt ze binnen een mum van tijd een baantje bij de Duindoorn, een zorgboerderij in de duinen.

Naast het werken met cliënten krijgt ze er de harige Schotse Hooglanders onder haar hoede. Het is een droom die uitkomt. Dat Nikki totaal geen verstand heeft van de Hooglanders waar ze voor moet zorgen, verzwijgt ze voor haar nieuwe werkgever.  Maar het werk is veel moeilijker dan gedacht en ze moet alles op alles zetten om niet door de mand te vallen.

Tegelijkertijd raakt ze in de ban van haar knappe collega Doenja en kan ze aan niets en niemand anders meer denken.
Op een onbewaakt moment slaat het noodlot toe. Niemand gelooft dat het een ongeluk was, zelfs Doenja niet.
Krijgt Nikki de situatie op tijd onder controle en lukt het haar om Doenja’s hart te veroveren?

Prijs
€ 5,99
ISBN
9789461098856
Aantal pagina's
100
Handboek met loeigoeie informatie is een grappig en vlot tussendoortje met een originele setting, leuke woordgrappen en heel veel dieren liefde.
priscilla_dieleman_boekenfan Recensie bekijken
Ik heb erg genoten van het chaotische personage Nikki die van elke situatie een ramp weet te maken. Zonder twijfel een heerlijk tussendoortje!

Over de auteur

Janneke Spijkerboer

Voor Janneke Spijkerboer (1982) uit Diemen is schrijven haar passie. Als haar vingers het toetsenbord raken, is ze in haar element. Om zo veel mogelijk ervaring op te doen, doet ze mee aan schrijfwedstrijden. Haar humoristische inslag, zie je altijd terug in haar verhalen.