Mismatch

Home » Boeken » Mismatch
Mismatch
Verschijningsdatum
augustus 2023
Auteur(s)
  • Nieuw

Nina doet haar uiterste best om een leuke man voor haar zus Annet te vinden. Ze regelt leuke dates, een speeddate en als kers op de taart organiseert ze voor Annets veertigste verjaardag een surpriseparty met een vleugje romantiek.

In de tussentijd probeert Nina met man en macht haar aantrekkelijke buurman Leon te weerstaan. Hij brengt haar het hoofd op hol, maar lijkt het ook goed te kunnen vinden met Nina’s beste vriendin Kristel…

Als Nina’s vriend Steve ineens met een romantische verrassing komt, grijpt ze deze kans met beide handen aan. Maar is dat wel de juiste beslissing?

Prijs
€ 5,99
ISBN
9789461098269
Aantal pagina's
100
Wat ik erg goed en knap vind is dat ze in de tweede novelle weer een nieuwe, leuke en verrassende verhaallijn weet neer te zetten.

Over de auteur

Linda Babel

Linda Babel heeft na een zwaar jaar in 2021 haar droom om auteur te worden weer opgepakt en deed in 2022 mee aan de zomerschrijfwedstrijd van De Verhalenfabriek. Net als de titel van het verhaal zag zij dit als een tweede kans om haar droom waar te maken… Het feelgoodverhaal 'Een tweede kans' verschijnt februari 2023.