Rozen & azijn

Home » Boeken » Rozen & azijn
Rozen & azijn
Verschijningsdatum
januari 2024
Auteur(s)

Lady Rosanne van Willow Wood is al jaren verliefd op de knappe lord Neville. Met Valentijn stuurt ze hem een prachtige valentijnskaart en bedenkt ze een plan om nog meer indruk op hem te maken. Maar het loopt anders. Een onverwachte ontmoeting met de onbehouwen Jonathan Whittaker laat haar plan mislukken.

Maar dan ziet Rosanne een nieuwe mogelijkheid om het hart van lord Neville te veroveren.  Tussen de berg romantische kaarten die lord Neville heeft ontvangen, bevindt zich een kaart met een venijnige boodschap: een vinegar Valentine.  Rosanne is vastbesloten om lord Neville te helpen de afzender te ontmaskeren zodat zijn goede naam niet door het slijk zal worden gehaald en hij haar eeuwig dankbaar zal zijn….

Prijs
€ 5,99
ISBN
9789461098757
Aantal pagina's
100
Er gebeurt veel en tegen het einde fladderen de vlinders je om de oren. Graag meer van dit, heerlijk!
Miekes.boekenwereld Recensie bekijken
Rozen & azijn is een verrukkelijk valentijnsverhaal in een historische setting in Engeland. Precies waar ik van hou.
Everyday_mirage Recensie bekijken
Linda Babel weet me met haar vlotte, levendige en luchtige schrijfstijl weer gemakkelijk mee haar heerlijke verhaal in te nemen.

Over de auteur

Linda Babel

Linda Babel woont in Almere, samen met haar dochter en een eigenwijze kat. Ze deed mee met verschillende schrijfwedstrijden waaronder de schrijfwedstrijd van de Verhalenfabriek in 2022. Met het verhaal ‘Een tweede kans’, sleepte ze een contract binnen en zo kwam haar droom uit.