Rozen met liefde

Home » Boeken » Rozen met liefde
Rozen met liefde
Verschijningsdatum
juni 2023
Auteur(s)

Elk jaar luistert Josefien – single, samenwonend met kater Lenny, verslaafd aan Downton Abbey – naar het verhaal van haar oma. Die vertelt dat ze al veertig jaar lang op 14 februari bloemen krijgt van een onbekende aanbidder die zich Valentijn noemt. Nu haar oma bijna negentig wordt, vindt Josefien dat het tijd is dat iemand gaat uitzoeken wie die geheimzinnige Valentijn eigenlijk is. En wie kan dat beter doen dan zijzelf? Haar zoektocht eindigt bij een kleine bloemenwinkel in een petieterig dorpje, dat gerund wordt door de enorm knappe bloemist Robin. Weet hij echt niet wie de onbekende Valentijn is, zoals hij beweert, of heeft hij iets te verbergen? Om daar achter te komen solliciteert Josefien naar een baantje in zijn winkel. Maar of dat nou zo verstandig is?

 

Prijs
€ 5,99
ISBN
9789461097965
Aantal pagina's
120
Prijs
€ 6,99
ISBN
9789461098399
Stiekem is het wel jammer dat het verhaal niet langer is, want ik had zeker nog langer van deze personages kunnen genieten.
Ik kon moeilijk stoppen met lezen. Je wilde maar steeds weten hoe het verhaal verder gaat.
Daphneinstabooks Recensie bekijken
Rozen met liefde is een liefdevol, ontroerend, romantisch en humoristisch verhaal over de liefde, vriendschappen en familie met een diepere laag.
priscilla_dieleman_boekenfan Recensie bekijken
Het verhaal leest als een filmscript, ik zat er helemaal in en van mij had het verhaal nog veel langer mogen duren!
Chris_telt_boeken Recensie bekijken
De gevoelens en de romantiek weet Linda Jansma goed weer te geven,
Dianesboekenhoekje Recensie bekijken

Over de auteur

Linda Jansma

Linda Jansma (1967) schrijft psychologische thrillers met een maatschappelijk thema. Door haar filmische beschrijvingen en oog voor detail weet zij haar lezerspubliek aan zich te binden.