Ze komt te dichtbij

Home » Boeken » Ze komt te dichtbij
Ze komt te dichtbij
Verschijningsdatum
december 2023

Hallo vrijdag, ik ben zaterdag’.

Een maand geleden stond Lieke voor haar deur en sprak deze zin uit. Sara wilde dat ze die dag niet open had gedaan. Haar leven zoals ze dat kende, ontploft op die dag.

Frank en Charlotte zijn jong getrouwd en hebben drie kinderen. Charlotte is dolgelukkig met haar gezin. Op een dag staan Lieke en Sara op haar stoep. Het nieuws dat ze brengen zet Charlottes leven op zijn kop. Wie zijn deze vrouwen? Waarom willen ze haar helpen? En wat is Franks aandeel in deze hele situatie?

Na lang aandringen accepteert Charlotte eindelijk Sara’s hulp maar niet op de manier zoals Sara bedacht heeft. Frank heeft haar eeuwige trouw beloofd, tot de dood hen scheidt, en daar zal ze hem aan houden.

Prijs
€ 5,99
ISBN
9789461098573
Aantal pagina's
100
Ze komt te dichtbij is een grote aanrader voor thriller liefhebbers en lezers van Loes den Hollander die weinig tijd hebben voor een uitgebreidere thriller.
Wat een heerlijk thriller tussendoortje. Toen ik de flaptekst las dacht ik ooh die wil ik lezen en het heeft het zeker waar gemaakt.
booksbyharma Recensie bekijken

Over de auteur

Kitty Huijbers

Kitty Huijbers (1977) woont in Delft met haar man en twee zoons. Ze schrijft korte en langere verhalen, vooral in het thrillergenre. Ze komt te dichtbij is haar eerste boek.