Zon, zee, Zakynthos

Home » Boeken » Zon, zee, Zakynthos
Zon, zee, Zakynthos
Verschijningsdatum
augustus 2024

Tien jaar geleden ging Anna voor haar studie naar het Griekse eiland Zakynthos. Hier beleefde ze de tijd van haar leven. Het enige wat ze hoefde te doen was genieten van de zon, de zee en vooral de liefde. Toch kwam er als donderslag bij heldere hemel een einde aan dit perfecte avontuur.

Inmiddels heeft ze haar leven in Nederland opgebouwd, met een goede baan en een stabiele relatie. Al begint ze de laatste tijd steeds meer te twijfelen. Eigenlijk is haar baan best wel een beetje saai. En haar vriend is misschien wel iets te stabiel. Is dit nou echt het leven waar ze vroeger van droomde?

Als haar vriendin Marloes haar uitnodigt om een weekje op bezoek te komen bij haar Guest House op Zakynthos, gaat ze overstag. Misschien is dat wel de perfecte plek om alles op een rijtje te zetten. Geen betere locatie dan een idyllisch hotelletje pal aan het strand toch? Maar eenmaal daar blijkt het verleden toch niet zo’n afgesloten boek als ze had gedacht.

Prijs
€ 5,99
ISBN
9789461099365
Aantal pagina's
100

Over de auteur

Emma van Zweden

Wie is Emma van Zweden of beter gezegd, wie zijn Emma van Zweden? De voornaam van hun pseudoniem bestaat uit de eerste twee letters van hun voornamen. De achternaam Van Zweden is zo gekozen, omdat ze in Zweden zijn begonnen met samen schrijven.