Deze Tussendoortjes bezorgen je een spannende zomer

Home » Nieuws » Deze Tussendoortjes bezorgen je een spannende zomer
thrillertips van de verhalenfabriek
01/08/2023

Heb je zin in een spannende korte thriller? Dan zit je bij De Verhalenfabriek goed. We hebben thrillers van Loes den Hollander, Linda Jansma en Hanneke Meier voor je klaar staan.

Een ‘Loes’ is altijd goed

Zin in een thriller die altijd aan je verwachtingen kan voldoen? Loes den Hollander stilt jouw thrillerhonger met dit spannende korte verhaal.

In De belofte neemt ze je mee in het mysterieuze verhaal van Marianne en Ted die gaan trouwen. Loes weet de spanning in deze korte thriller goed op te bouwen en je toch telkens op het verkeerde been te zetten. De belofte lees je in een ruk uit.

Zet De belofte op je e-reader

Linda Jansma komt met een nieuwe Nikki Benjamin thriller!

De particulier rechercheur Nikki Benjamins stort zich op de verdwijning van marathon toptalent Sylvie Bergmans. En Linda, zou Linda niet zijn als ze je niet compleet in haar greep hield met deze thriller. Je zit op het puntje van je stoel en voelt de spanning toenemen. Zal Nikki deze zaak kunnen oplossen?

Lees nu Kwaad bloed

Een spicy thriller met een bizar plot

Hanneke Meier weet je compleet te verrassen met deze spicy thriller. Anne en Meral bevinden zich op het kantelpunt van hun relatie. In de hoogste attractie van het pretpark gaat het mis en komen Anne en Meral vast te zitten. Herinneringen aan het feest op oudejaarsavond in de Euromast worden ongewild opgehaald en Anne twijfelt of Meral haar wel de waarheid vertelt. Na het lezen van dit Tussendoortje denk je nog wel 2x na voordat je weer een hoge attractie instapt.

Lees of luister naar Hoog