Juuls date avonturen #6 Ik doe dit nooit

Home » Nieuws » Juuls date avonturen #6 Ik doe dit nooit
Juuls date avonturen #6 Ik doe dit nooit
06/03/2023

Juul, redacteur van De Verhalenfabriek en auteur van de gelijknamige serie neemt jullie wekelijks mee in haar date-avonturen. 

Sorry mam, sorry Elles, sorry, sorry, naïeve Juul. Hoe kon ik ook denken dat ik rustig aan zou kunnen doen? Ik doe alles of niets. Het enige waar ik streng in ben voor mezelf is de 3-dates regel. Dat is de enige afspraak die ik altijd met mezelf nakom. Tot gisteravond. Door deze man heb ik zelfs die regel verbroken en nu gaan we als een sneltrein naar het einde. Dat kan niet anders. Misschien moet ik dan toch maar meedoen aan die datingshow waar Elles mij voor wilde opgeven. Ik zucht en draai me om in mijn bed. Hij is er nog. Voorzichtig neem ik iedere centimeter van hem in mij op. Zijn armen, waarvan er een boven zijn hoofd ligt. Zijn kastanjerode lokken die wild over zijn kussen gespreid liggen. Hij draait zich met zijn rug naar mij toe. Die rug… ik kan iedere spier uittekenen. Wat doet deze halfgod hier? Bij mij? In mijn bed! Flashbacks nemen mij mee terug naar de avond ervoor. 

Nadat hij met een doos sushi onverwachts voor de deur stond moest ik hem wel in mijn kleine appartementje uitnodigen. Hij had speciaal een fles wijn meegenomen uit het buitenland, Noorwegen nota bene. Ik wist niet eens dat ze daar wijngaarden hadden. 
‘Dit moet je echt proeven, Juul,’ zei hij terwijl hij voor mij inschonk. Hij gedroeg zich vanaf het eerste moment direct alsof hij thuis was en had zelf al wijnglazen gepakt. 
De zoete smaak van de wijn verraste mij. Ik voelde een druppel wijn over mijn kin gaan en nog voor ik tijd had om hem weg te vegen, ving zijn vinger het vocht op. Hij stak hem in zijn mond. ‘Zonde om goede wijn te verspillen.’ Zijn ogen ontmoetten de mijne en ik voelde de warmte naar mijn wangen stijgen. Pff, alsof ik het nog niet warm genoeg had van de spicy tuna. 
Ineens hield ik het niet meer. Ik sprong op en zoende hem vol op zijn mond. Zijn sterke armen sloten zich om mij heen. Een goedkeurende grom verliet zijn mond terwijl zijn tong de mijne begon te verkennen. Zachtjes beet hij op mijn lip. Toen tilde hij mij plots op zijn schoot en stond op alsof ik niets woog. Vastbesloten liep hij naar de slaapkamer en gooide mij op bed. Gebeurde dit echt? Mijn lijf schreeuwde ja, terwijl mijn hoofd nog op de bank sushi zat te eten.