Recensenten gezocht voor deze Tussendoortjes

Home » Nieuws » Recensenten gezocht voor deze Tussendoortjes
Recensenten gezocht voor deze Tussendoortjes
23/10/2023

Dit najaar verschijnen er diverse Tussendoortjes die op de shortlist zijn beland van de Cozy & Crime wedstrijd. Hiervoor zoeken we recensenten. Meld je aan via het formulier hieronder.

HART VOOR DE BAAS – CYNTHIA ZWAGEMAKER

Cynthia schreef een lekkere weglezer met Bobbi, die werkzaam is in een specialistenkliniek voor dieren, in de hoofdrol. Wanneer Bobbi haar favoriete collega zonder pardon wordt ontslagen door hun nieuwe baas, heeft Bobbi direct een hekel aan hem. Helaas voor Bobbi kan ze niet om haar nieuwe baas heen.

Hart voor de baas verschijnt op 12 november.

BELOFTE MAAKT SCHULD – SABINE ZWAAN

Sabine schreef een lekkere weglezer. Romantisch, dromerig en een beetje gek met de chaotische Linde als hoofdpersoon. Linde is al een tijdje single als haar broer Jonah helemaal klaar is met haar lusteloosheid en de bende die ze van haar leven maakt. Hij komt met een gênante brief van Linde waarin ze een week lang belooft alles te doen wat hij zegt…

Belofte maakt schuld verschijnt op 19 november.

DE VROUW DIE MOORD RIEP – NAOMI DE MEER

Naomi schreef een moderne twist op Aesopus’ oud-Griekse fabel De jongen die wolf riep. In haar thriller zit je op het puntje van je stoel. Aesa heeft zoveel meegemaakt waardoor ze gevaar ziet waar het niet is. Meerdere keren heeft ze de politie gebeld terwijl er niets aan de hand bleek te zijn. Tot het lijkt alsof ze echt een stalker heeft en niemand haar gelooft…

De vrouw die moord riep verschijnt op 26 november.

LOTTE’S LIEFDE – KIM JENNESKENS

Kim schreef een heerlijke herfst novelle waarin de geur van pompoentaart je tegemoet komt. Single moeder Lotte is gek op de herfst. Hoewel de regenplassen op het schoolplein haar gestolen kunnen worden. Net als haar ex Marco die carrière belangrijker vindt dan zijn gezin. Op het schoolplein komt Lotte Jack tegen die aan zijn maatpak en dure Tesla te zien ook het type carrièreman is. Helaas voor Lotte vinden hun kinderen elkaar wel héél aardig en moet Lotte Jack wel in haar buurt verdragen.

Hallo herfst verschijnt op 3 december.

DE STORM VAN SAUVILLE – FRANK VORK

Frank schreef een spannende pageturner die je niet durft weg te leggen. Lotte is een moordenaar. Het lijk op de vloer en het bebloede mes liegen niet. Hoe heeft het zover kunnen komen?

De storm van Sauville verschijnt op 10 december.

RECENSIE EXEMPLAREN ZIJN VERSTUURD. INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJK.

Recensenten - Najaars Tussendoortjes