Recensenten gezocht voor Hartje zomer

Home » Nieuws » Recensenten gezocht voor Hartje zomer
Recensenten gezocht voor Hartje zomer
21/03/2024

Op 28 april verschijnt Hartje zomer van Nora Schenk. Al eerder verscheen haar winnende novelle Hartje herfst bij De Verhalenfabriek.

“Een terechte winnaar van een schrijfwedstrijd als deze fijne novelle een debuut betreft! Ondanks de kleine hoeveelheid bladzijdes ziet er voldoende diepgang in het verhaal dat mede mogelijk wordt gemaakt door de beeldende schrijfstijl van Schenk. Vanaf de eerste bladzijde wordt je interesse gewerkt, wat het een feelgood met humor, karakter en romantiek maakt!” Bookstagram_Charisa

Wil je haar volgende feelgood novelle recenseren? Geef je hieronder op.

Over Hartje zomer

Lizzy’s leven loopt op rolletjes: haar boekwinkel Lectori Salutem gaat als een speer en ze is dolgelukkig met haar vriend Bram. Maar als haar moeder Annabella onverwacht een bezoek aan Nederland brengt, maakt Lizzy zich zorgen. Waarom is haar vader niet mee? Wat verbergen haar ouders?
En of dat nog niet genoeg is, komt haar beste vriendin Ikram in een vervelende situatie terecht waardoor haar hoofdrol bij de musical van De Zingende Zomer niet meer zeker is.  Mamma mia, wat een zomer!

Recensenten - Hartje zomer