Spannende thriller ‘Waan’ van de Biltse Marisa Kuijk wint Verhalenwedstrijd Lentekriebels

Home » Nieuws » Spannende thriller ‘Waan’ van de Biltse Marisa Kuijk wint Verhalenwedstrijd Lentekriebels
Spannende thriller ‘Waan’ van de Biltse Marisa Kuijk wint Verhalenwedstrijd Lentekriebels
10/03/2024

Op 10 maart verschijnt Waan van Marisa Kuijk. Marisa deed mee aan de Voorjaarskriebels schrijfwedstrijd van De Verhalenfabriek en won de eerste prijs! Daarmee won ze een boekcontract bij De Verhalenfabriek. Haar spannende novelle hield ons op het puntje van onze stoel.

De Lentekriebels wedstrijd is een verhalenwedstrijd georganiseerd door de Online Schrijfschool en De Verhalenfabriek. De opdracht was een novelle van ca 25.000 woorden te schrijven in het thema Lente. Naast feelgoodverhalen mochten ook spannende verhalen worden ingestuurd.

Voor de jury die bestond uit Annet Hulst van de Online Schrijfschool, Juul de Jongh en Ilse Karman van De Verhalenfabriek, was het meteen duidelijk dat dit manuscript ging winnen: “Een fijne, uitgebalanceerde schrijfstijl met veel onderhuidse spanning. Het blijft lang onduidelijk hoe de verschillende verhaallijnen samen gaan komen. Het mystieke sausje voegt echt iets toe aan het verhaal. De psychologie tussen Saar en haar echtgenoot is geloofwaardig en de spanning is het hele verhaal door voelbaar.”

Waan – Marisa Kuijk – 6,99 – verschijnt 10 maart – Ebookonly
Ben jij nu ook nieuwsgierig geworden naar de nieuwe thriller Waan van Marisa Kuijk? Mail info@deverhalenfabriek.com voor een recensie exemplaar. Marisa is beschikbaar voor interviews.