2 luisterboeken voor een relaxt weekend

Home » Nieuws » 2 luisterboeken voor een relaxt weekend
2 luisterboeken voor een relaxt weekend
23/10/2023
Je kunt weer lekker luisteren naar twee nieuwe korte verhalen van De Verhalenfabriek. Beluisteren kan via je favoriete luisterapps! (Podimo, Luisterrijk, Storytel etc.)

Alle Controle Kwijt – Amelie Storms

In Alle Controle Kwijt dreigt Annelie haar baan bij een uitgeverij kwijt te raken tenzij ze een boekenreeks promoot over het vlinderorgasme. Ze moet innig samenwerken met de onsteumige auteur Marcus die haar tot waanzin drijft. Als ze ineens bizarre dingen moet doen voor een miljoenenpubliek, is ze er helemaal klaar mee.
Amélie Storms weet de karakters in haar novelles kleurrijk te beschrijven waardoor het verhaal echt gaat leven. Heb je Alle controle kwijt beluisterd? Ook Vleugje Salie & Korreltje Zout is beschikbaar als luisterboek.

Runner’s High – Inge Spaan

In Runner’s High wordt Manon op haar eerste werkdag gevraagd om mee te doen aan een sponsorloop voor het goede doel. Sporten is niet echt aan haar besteed, maar om indruk te maken op haar nieuwe collega’s besluit ze toch mee te doen. Manon raakt al snel buiten adem. Maar komt dat door de pittige hardlooptraining of is het de knappe teamcaptain…
Van deze feelgood ga je spontaan zin krijgen om je hardloopschoenen aan te trekken.
Beide verhalen zijn ingesproken door de fijne stem van Dafne Holtland.