Alle controle kwijt

Home » Boeken » Alle controle kwijt
Cover Alle controle kwijt
Verschijningsdatum
maart 2023
De serieuze uitgeverijmedewerker Annelie moet voor een boekenreeks over het vlinderorgasme gaan samenwerken met de onstuimige Marcus.

Annelie dreigt haar baan bij een uitgeverij te verliezen en er is maar één manier om het tij te keren. Ze moet een boekenreeks promoten over het mysterieuze vlinder-orgasme. Daarvoor gaat ze innig samenwerken met Marcus; de auteur van de boeken. Maar de onstuimige Marcus schopt haar plannen voortdurend in de war. Het drijft Annelie tot waanzin. Als ze ineens bizarre dingen moet doen voor een miljoenenpubliek, is ze er helemaal klaar mee. Het is de hoogste tijd dat ze de regie weer terugpakt! Maar is ze werkelijk zo verstandig als ze zelf denkt? Of vlucht ze vooral weg van een avontuurlijk nieuw leven? Soms ziet geluk er totaal anders uit dan je altijd had gedacht…

Prijs
€ 5,99
ISBN
9789461097569
Aantal pagina's
105
Prijs
€ 6,99
ISBN
9789461098450
Alle controle kwijt heeft alle ingrediënten die nodig zijn voor een goede feelgood novelle.
Everday_mirage Recensie bekijken
Alle controle kwijt is een absolute mustread voor de fans van feelgood.
Valerie's Boekenwereld Recensie bekijken
Alle controle kwijt kan als zeer geslaagd 'tussendoortje' in de annalen worden bijgeschreven!
Fabulous Feelgood Recensie bekijken

Over de auteur

Amélie Storms

Schrijven is altijd een passie geweest van Amélie Storms. Als klein meisje stonden haar dagboeken vol verhalen over jongens op wie ze een geheime crush had. Ze studeerde journalistiek. Maar het was de schrijfwedstrijd van De Verhalenfabriek die haar het zetje gaf om écht te gaan voor haar schrijversdroom.