Bon Bini Bruiloft heeft een nieuwe auteur!

Home » Nieuws » Bon Bini Bruiloft heeft een nieuwe auteur!
Bon Bini Bruiloft heeft een nieuwe auteur!
11/07/2024

The word is out! Bon Bini Bruiloft heeft een nieuwe auteur. De echte fans hadden het al snel door. Sasja Winters is het pseudoniem van thrillerauteur Angelique Haak.

Hoe zat het ook alweer? 
In de laatste thriller van Angelique Haak, Afgeschreven, speelt Sasja Winters de hoofdrol. Zij is een thrillerschrijfster die opnieuw in de belangstelling komt omdat de moorden die ze beschreef in haar boeken, in werkelijkheid plaatsvinden. Dit zorgt ervoor dat Sasja niets meer met de thrillerwereld te maken wil hebben en zich toelegt op het schrijven van feelgood.

Fictie en werkelijkheid liepen door elkaar heen. Want tegelijkertijd met de thriller Afgeschreven, verscheen het eerste deel van de feelgoodserie Bon Bini Bruiloft van auteur Sasja Winters bij De Verhalenfabriek. Een serie over weddingplanner Fay die bruiloften verzorgt op Aruba. Na deel 1 Een onverwachte gast verscheen al snel deel 2 Happily never nooit niet en deel 3 Het perfecte plaatje.

Waarom deze overstap van thrillers naar feelgood? 
“Sasja Winters kroop onder mijn huid, zodanig dat ik compleet in de knoop raakte met mijn thriller Afgeschreven. Gedurende deze periode schreef ik de feelgoodserie Bon Bini Bruiloft. De luchtigheid en humor van deze serie brachten weer vreugde in mijn schrijfproces, waardoor ik in staat was ook Afgeschreven af te ronden. De twee projecten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden geraakt, net zoals Sasja en ikzelf.”

Het schrijven van feelgood geeft Angelique weer ruimte en plezier in het schrijven. Stopt ze met thrillers? Nee! Gelukkig niet. Maar ze laat heel goed zien dat je als auteur deze genre’s kunt afwisselen.

Goodbye Sasja Winters
En nu zijn we een half jaar verder. Het is hartje zomer! En de perfecte tijd om je weer onder te dompelen in deze heerlijke feelgoodserie. Deze vind je dus voortaan onder de naam van Angelique Haak in plaats van Sasja Winters. Op Instagram legt ze uit waarom.

Berichtje van Sasja Winters – Angelique Haak

𝐀𝐟𝐬𝐜𝐡𝐞𝐢𝐝
Vorige week stuurde ik mijn nieuwe feelgoodserie naar De Verhalenfabriek, en een week later neem ik afscheid… Huh? Hoezo? 🤔

Gelukkig is het niet omdat Juul mijn manuscript zo slecht vond dat ze me eruit heeft geknikkerd 🤣 Ze was juist super enthousiast, zo fijn! 😁
Maar het bijhouden van mijn feelgoodpseudoniem ‘Sasja Winters’ is soms best een klus en ik ben gewoon niet zo handig met dat gedoe met dubbele accounts (lees: lui aangelegd 😉). Dus hebben we samen besloten dat ook mijn feelgoodverhalen voortaan onder mijn eigen naam verschijnen 🎉🎉🎉

Dit betekent dat eerst de Bon Bini Bruiloft-serie opnieuw onder mijn eigen naam uitkomt, en dat later dit jaar De Bucketlistblunders verschijnt. Ik heb er zó veel zin in!!! 😍😍😍

Dus wil je op de hoogte blijven van mijn feelgooduitgaves? Verhuis dan gezellig mee naar @angeliquehaakauteur
Heel erg bedankt voor het volgen de afgelopen tijd en hope to see you back!!! ❤️❤️❤️

Waar is Angelique nu mee bezig? 

Ondertussen heeft Angelique niet stilgezeten en werkt ze aan haar volgende feelgoodserie zoals je kunt lezen: De Bucketlistblunders. Deze serie zit weer vol met de herkenbare humor van Angelique. Ik kan niet wachten om de bucketlist avonturen van Saar met je te delen.

Wanneer deze verschijnt vertellen we je binnenkort!
Voor nu kun je genieten van Bon Bini Bruiloft als je deze nog niet gelezen hebt. De serie vind je op alle bekende verkoopkanalen en is gratis te lezen voor Kobo Plus leden.

En… deel 1 krijg je gratis van ons!

Klik hier op de link om je in te schrijven voor de nieuwsbrief en deel 1 gratis te ontvangen.

Xx Juul