Ademloos

Home » Boeken » Ademloos
Ademloos van Janice Bakker
Verschijningsdatum
april 2023
Auteur(s)

Verhuizen naar de grote stad en een nieuwe carrière: het stuklopen van Nora’s relatie zorgt ervoor dat ze haar leven helemaal omgooit. Gelukkig voelt ze zichzelf al snel op haar plek in Utrecht en maakt haar bedrijf De Limonadebrigade een droomstart. Helaas gooit haar gezondheid roet in het eten. Op doktersadvies moet ze een paar weken aan de kust doorbrengen, in de hoop dat de zeelucht haar goed doet. Maar hoe kom je vlak voor het hoogseizoen aan een beschikbare én betaalbare accommodatie? Gelukkig heeft Nora’s cliënt Hermien de oplossing: ze mag verblijven in haar huisje aan de kust dat al jaren leegstaat. Nora’s hoop op een paar rustige weken vervliegt echter al snel als ze zwerfkater Guus in het huisje aantreft en kennismaakt met de charmante fysiotherapeut Sam. Als dan ook haar ex-vriend om de hoek komt kijken, is de chaos compleet.

Prijs
€ 5,99
ISBN
9789461097958
Aantal pagina's
100
Janice heeft een hele fijne schrijfstijl dat ervoor zorgt dat je vlot door het verhaal leest.
Priscilla_dieleman_boekenfan Recensie bekijken
Een absolute aanrader voor lezers die weinig tijd hebben maar wel even willen relaxen met een heerlijke feelgoodroman.
Everyday_mirage Recensie bekijken
Ademloos is een ontzettend fijn verhaal, de limonadebrigade is echt fantastisch. (komt er een deel 2? Ik wil daar meer over lezen!)
Booksofcriss Recensie bekijken
Het is een verhaal, waar als je er aan begint, je het niet meer weglegt voordat je het uit hebt. Absoluut een aanrader!

Over de auteur

Janice Bakker

Janice is een echte boekenwurm, een onverbeterlijke taalverbeteraar en gaat het liefst elke vakantie (en ja, dat zijn er nogal wat) ergens anders heen.