De MZZL Meiden zijn terug!

Home » Nieuws » De MZZL Meiden zijn terug!
De MZZL Meiden zijn terug!
24/10/2022

Verliefd, verloofd, zwanger: de MZZL Meiden worden de MZZL Moeders!

Vanaf 6 november te lezen op je e-reader, telefoon of tablet: MZZL Moeders, het vervolg op de populaire serie MZZL Meiden van Marion van de Coolwijk.

In 2005 startte Marion van de Coolwijk met haar succesvolle serie MZZL Meiden. Er zijn ruim 200.000 exemplaren verkocht en heel veel meiden lazen de boeken via de bibliotheek of op school. Een hele generatie is opgegroeid met Tanja, Joan en Hanna. Die generatie is nu rond de 30 en kan verder lezen hoe het hun heldinnen is vergaan.

Een nieuwe moeder, mom-to-be en happy single: de MZZL Meiden zijn dertig! Is hun leven nog steeds zo rock-‘n-roll? Tanja heeft een baby van een onbekende vader: ze kan zich niets herinneren van de avond stappen met een paar fans. Joan en Brent zijn toe aan de volgende stap in hun relatie en doen er alles aan om zwanger te worden. Hanna snapt de baby-fuzz niet. Ze is happy single en geniet volop van het leven en de mannen.

Verschijnt: 6 november
Prijs e-book: € 2,99

Voor de pers: wil je een recensie-exemplaar of HR-omslag aanvragen? Stuur dan een berichtje naar info@deverhalenfabriek.com.