MZZL Moeders – Baby blues

Home » Boeken » MZZL Moeders – Baby blues
MZZL Moeders – Baby blues
Verschijningsdatum
november 2022

Een nieuwe moeder, mom-to-be en happy single: de MZZL Meiden zijn dertig! Is hun leven nog steeds zo rock-‘n-roll?

De MZZL Meiden Tanja, Joan en Hanna zijn dertig en druk bezig hun volwassen leven vorm te geven. Tanja heeft een baby van een onbekende vader: ze kan zich niets meer herinneren van de avond stappen met een paar fans. Maar haar zussen hebben het vermoeden dat Tanja wel degelijk weet wie de vader is. Joan en Brent zijn toe aan de volgende stap en doen er alles aan om zwanger te worden. Hanna snapt de baby-fuzz niet. Ze is happy single en geniet volop van het leven en de mannen die ze tegenkomt. De drie zussen besluiten samen kerst te vieren in Londen bij hun vader Parrot, maar het worden allesbehalve rustige kerstdagen.

Nieuwsgierig naar de jeugdserie waar dit deel uit is voortgekomen? Lees dan de MZZL Meiden-serie van Marion van de Coolwijk!

Prijs
€ 5,99
ISBN
9789461097330
Aantal pagina's
78
Prijs
€ 5,99
ISBN
9789461097491
Aantal uren
2 u 2 m

Gerelateerde boeken

'MZZL Moeders is onwijs leuk en grappig, het leest heerlijk weg en je kan even alles om je heen vergeten met dit boek.' – Chicklit.nl
Chicklit.nl Chicklit.nl
Ik hoop dat dit verhaal een begin is van nog veel meer delen van de Mzzl Moeders.
lovingreader Recensie bekijken

Over de auteur

Marion van de Coolwijk

Marion van de Coolwijk schrijft al ruim 35 jaar en heeft al meer dan 220 titels op haar naam staan. Marion is de auteur van de populaire jeugdboekenserie MZZL Meiden. Bijna 10 jaar nadat het laatste deel (MZZL Meiden – BFF) verscheen komt er een vervolg op de populaire reeks: MZZL Moeders verschijnt in november!