Deze cosy feelgood verhalen zijn perfect om in de kerststemming te komen

Home » Nieuws » Deze cosy feelgood verhalen zijn perfect om in de kerststemming te komen
mooie feelgood kerstverhalen
18/09/2023

Ben jij ook zo gek op kerst? Kom dan nu alvast in de kerstsferen met deze feelgood verhalen! Zet deze korte feelgood verhalen op je e-reader, pak er een warme choco en een deken bij en ga er maar eens goed voor zitten. Het fijne aan onze e-books is dat het korte verhalen zijn die je in een paar uurtjes uitleest.

X Juul!

Flora’s winter

Heerlijk cosy kerstverhaal met een goede dosis humor! Zij, een chaotische alleenstaande moeder. Hij, een succesvolle, goed georganiseerde, knappe man. Maar waar kent ze hem toch van? Flora’s winter geeft je Love Actually en Bridget Jones Diary-vibes.

Zet Flora’s winter op je e-reader.

Bijna Kerstmis

Anna is dol op Kerstmis. Het liefst slaat ze Sinterklaas over en gaat ze meteen door naar de gezelligste tijd van het jaar. Maar dit jaar gaat het allemaal anders dan ze gehoopt had. Haar bedrijf heeft dringend geld nodig: als ze haar succesvolle ex David een zakelijk voorstel wil doen belanden ze in een vreselijk gênante situatie en zijn haar kansen op een investering wel verkeken.

Lees nu Bijna Kerstmis.

Rent a Santa

Het liefst kijk ik nu de hele dag romcoms en lees ik kerstige feelgood! Maar ik ben niet de enige die dol is op de feestdagen. Elin ook. Ondanks dat zij en haar man net uit elkaar zijn en de kerst met twee kleine kinderen er nu heel anders uitziet,  heeft ze er zin in. Elin heeft een bedrijf samen met vriendin Floor dat kerstmannen verhuurt. En dit jaar besluiten ze hele bijzondere kerstmannen te verhuren…

Deze novelle verschijnt op 15 oktober!

Zet Rent a Santa alvast op je leeslijstje.

Mzzl Moeders – Baby blues

De drie zussen Hanna, Joan en Tanja besluiten samen kerst te vieren in Londen bij hun vader Parrot, maar het worden allesbehalve rustige kerstdagen. Tanja heeft een baby van een onbekende vader, maar haar zussen hebben het vermoeden dat Tanja wel degelijk weet wie de vader is…

Lees hier Baby blues en de andere twee delen van de Mzzl Moeders serie.

Al onze verhalen zijn korte verhalen van ongeveer 100 pagina’s. Perfect om op een vrije middag te lezen. Verkrijgbaar als ebookonly via Kobo, Storytel of de Online Bibliotheek.