Deze Cozy & Crime Tussendoortjes verschijnen dit najaar

Home » Nieuws » Deze Cozy & Crime Tussendoortjes verschijnen dit najaar
Deze Cozy & Crime Tussendoortjes verschijnen dit najaar
09/10/2023

De Cozy & Crime schrijfwedstrijd leverde ons een nieuwe lading getalenteerde auteurs! De komende weken kun je iedere week een nieuw Tussendoortje aan je leesplankje toevoegen. Heerlijk verhalen voor liefhebbers van Cozy feelgood of spannende Crime novelles.

Hartje Herfst – Nora Schenk

Nora won bij ons de Cozy & Crime schrijfwedstrijd. Natuurlijk trappen we af met haar Tussendoortje Hartje Herfst. Een heerlijke feelgood over Lizzy, de eigenaresse van een klein boekwinkeltje. Ze moet opboksen tegen een grote boekwinkelketen die geopend wordt. Als ze dan ook nog eens moet samenwerken met de eigenaar, baalt Lizzy enorm.

Hartje Herfst verschijnt op 5 november.

Hart voor de baas – Cynthia Zwagemaker

Cynthia schreef een lekkere weglezer met Bobbi, die werkzaam is in een specialistenkliniek voor dieren, in de hoofdrol. Wanneer Bobbi haar favoriete collega zonder pardon wordt ontslagen door hun nieuwe baas, heeft Bobbi direct een hekel aan hem. Helaas voor Bobbi kan ze niet om haar nieuwe baas heen.

Hart voor de baas verschijnt op 12 november.

Belofte maakt schuld – Sabine Zwaan

Sabine schreef een lekkere weglezer. Romantisch, dromerig en een beetje gek met de chaotische Linde als hoofdpersoon. Linde is al een tijdje single als haar broer Jonah helemaal klaar is met haar lusteloosheid en de bende die ze van haar leven maakt. Hij komt met een gênante brief van Linde waarin ze een week lang belooft alles te doen wat hij zegt…

Belofte maakt schuld verschijnt op 19 november.

De vrouw die moord riep – Naomi de Meer

Naomi schreef een moderne twist op Aesopus’ oud-Griekse fabel De jongen die wolf riep. In haar thriller zit je op het puntje van je stoel. Aesa heeft zoveel meegemaakt waardoor ze gevaar ziet waar het niet is. Meerdere keren heeft ze de politie gebeld terwijl er niets aan de hand bleek te zijn. Tot het lijkt alsof ze echt een stalker heeft en niemand haar gelooft…

De vrouw die moord riep verschijnt op 26 november.

Hallo herfst – Kim Jenneskens

Kim schreef een heerlijke herfst novelle waarin de geur van pompoentaart je tegemoet komt. Single moeder Lotte is gek op de herfst. Hoewel de regenplassen op het schoolplein haar gestolen kunnen worden. Net als haar ex Marco die carrière belangrijker vindt dan zijn gezin. Op het schoolplein komt Lotte Jack tegen die aan zijn maatpak en dure Tesla te zien ook het type carrièreman is. Helaas voor Lotte vinden hun kinderen elkaar wel héél aardig en moet Lotte Jack wel in haar buurt verdragen.

Hallo herfst verschijnt op 3 december.

De storm van Sauville – Frank Vork

Frank schreef een spannende pageturner die je niet durft weg te leggen. Lotte is een moordenaar. Het lijk op de vloer en het bebloede mes liegen niet. Hoe heeft het zover kunnen komen?

De storm van Sauville verschijnt op 10 december.

Bitch! – Sacha Voogd

Sacha verraste ons met deze Cozy Crime novelle over een affaire. Karlijn begint een affaire met haar knappe collega Thomas. Wanneer hij een ernstig auto-ongeluk krijgt komt Karlijn er al snel achter dat dit geen ongeluk was en ontvangt zij ineens ook meerdere waarschuwingen. Wie weet van hun affaire af?

Bitch! verschijnt op 17 december.

Bitterzoet – Stephanie van der Pol

Stephanie staat voor dag en dauw op om feelgood verhalen te schrijven. In Bitterzoet volgen we de succesvolle carrièrevrouw Eva. Samen met Daan is ze verantwoordelijk voor de sales bij Ocean View, een bedrijf dat luxe jachten verkoopt. Wanneer Eva terugkomt van een succesvolle zakenreis, zet een verrassing uit het verleden haar leven op zijn kop. Kan ze privé en zaken gescheiden houden zodat Ocean View hier geen schade van ondervindt?

Bitterzoet verschijnt op 17 december.

Ze komt te dichtbij – Kitty Huijbers 

Kitty zet met de eerste zin in haar novelle het verhaal op scherp.  Als geheimen uitkomen, wordt er vaak een hele reeks aan gebeurtenissen in werking gezet. Dat is ook het geval als er bij Charlotte op een dag twee dames op de stoep staan.  Ze vertellen dat ze ‘vrijdag’ en ‘zaterdag’ zijn en bieden Charlotte hun hulp aan. Na lang aandringen accepteert Charlotte eindelijk hun hulp maar niet op de manier zoals zij bedacht hebben. Frank heeft haar eeuwige trouw beloofd, tot de dood hen scheidt, en daar zal ze hem aan houden.

Ze komt te dichtbij verschijnt op 24 december.

Gerechtigheid – Jené Mollenhorst

Jené is gek op Scandinavische thrillers. Zou daar haar inspiratie voor dit spannende verhaal vandaan komen? Op een avond wordt in het bos het lichaam van een man gevonden. Het is Kevin van Leeuwen: vader en huisarts. De lokale krant schrijft over zelfmoord, maar Suzan, die Kevin hielp met de voorbereidingen voor een nieuw te bouwen buurtcentrum, gelooft dat niet. Dan krijgt Suzan een schokkende foto van een van haar leerlingen onder ogen en gaat op onderzoek uit…

Gerechtigheid verschijnt op 24 december.

Dodelijk verlangen – Lysanne Hoksbergen

Lysanne schrijft graag thrillers met een vleugje verleiding. Het is een recipe for disaster: vreemdgaan. Thuis krijg je nauwelijks aandacht van je man en je bent alleen maar bezig alle ballen in de lucht te houden. En dan ontmoet je bij de opvang deze prachtige man. Instant-aantrekkingskracht. Hij lijkt je te zien en dat is alles wat je nodig hebt.

Dodelijk verlangen verschijnt op 31 december