Geef mama een momentje voor haarzelf met moederdag

Home » Nieuws » Geef mama een momentje voor haarzelf met moederdag
moederdag leestips
16/04/2023

Moeders rennen en vliegen zich een ongeluk. Als je een moeder vraagt wat ze het liefste wil voor Moederdag dan antwoord ze steevast ‘rust’. Een momentje voor haarzelf om even bij te tanken. En even bijkomen gaat nog beter met een fijn verhaal. Onze novelles zijn leuke korte verhalen van 100 pagina’s die je in een middagje uit kunt lezen. Perfect om je moeder een vrije middag mee te bezorgen.

Welk verhaal ga jij jouw moeder cadeau geven?

Liefdeslessen serie – Denise Meijer

Met de zomer in zicht moet Mandy samen met haar knappe collega Tim het klassenfeest organiseren. Maar ze kan hem niet uitstaan…

Mandy werkt als lerares Engels en houdt van lijstjes. De voor- en nadelen van haar meest recente date, een boodschappenlijstje, aftellen tot de zomervakantie… Als ze vlak voor de vakantie een klassenfeest moet organiseren is ze niet bepaald blij. En al helemaal niet als blijkt dat haar collega Tim haar gaat helpen. Tim is arrogant, nooit serieus en gewoon bloedirritant. Maar Mandy lijkt de enige op de hele school te zijn die niet voor de charmes van de knappe Tim valt. Lukt het ze samen te werken nu de zomer in zicht is? Of wordt het Mandy allemaal te veel?

De nieuwe serie van Denise Meijer bevat alle ingrediënten voor een goede feelgood. Een fijne schrijfstijl, humor en een flinke portie liefde natuurlijk. Een heerlijke feelgood serie om even bij weg te dromen.

Lees Liefdeslessen van Denise Meijer (verschijnt 3 mei)

Bella Eliá – Linda Babel

Een kat, een krot, een knorrepot…

De vriendinnen Julia en Cleo reizen af naar Kreta om een kattenopvang te beginnen. Eenmaal daar blijkt hun pension in een vervallen staat te zijn. Ze hebben geld nodig. Terwijl Cleo sponsors benadert, gaat Julia op zoek naar een baantje. Het brengt haar bij een norse olijfboer, die haar een vreemd voorstel doet.

De stugge Andreas weet Julia’s hart te raken, maar zit niet te wachten op een relatie. Kan Julia hem van gedachten doen veranderen of moet ze hem laten gaan?

Met deze feelgood novelle waant je moeder zich even op Kreta. Een heerlijke mini-vakantie op de zondagmiddag.

Lees Bella Eliá van Linda Babel (verschijnt 23 april)

MZZL Moeders – Marion van de Coolwijk

Een nieuwe moeder, mom-to-be en happy single: de MZZL Meiden zijn dertig! Is hun leven nog steeds zo rock-‘n-roll?

De MZZL Meiden Tanja, Joan en Hanna zijn dertig en druk bezig hun volwassen leven vorm te geven. Tanja heeft een baby van een onbekende vader: ze kan zich niets meer herinneren van de avond stappen met een paar fans. Maar haar zussen hebben het vermoeden dat Tanja wel degelijk weet wie de vader is. Joan en Brent zijn toe aan de volgende stap en doen er alles aan om zwanger te worden. Hanna snapt de baby-fuzz niet. Ze is happy single en geniet volop van het leven en de mannen die ze tegenkomt. De drie zussen besluiten samen kerst te vieren in Londen bij hun vader Parrot, maar het worden allesbehalve rustige kerstdagen.

Voor jonge moeders is deze serie een feest der herkenning. Marion van de Coolwijk heeft met MZZL Moeders een geweldig vervolg gegeven aan de MZZl Meiden serie.

Lees MZZL Moeders (verschijnt 23 april)

Al onze verhalen zijn ebookonly en verkrijgbaar via Kobo, Storytel of de Online Bibliotheek.

Liever iets spannenders? Kijk dan bij onze grote zus De Crime Compagnie.