Ben jij klaar voor Sterre’s zomer?

Home » Nieuws » Ben jij klaar voor Sterre’s zomer?
sterre's zomer door marli elisa
12/03/2023

April brengt heel veel nieuwe leessnacks!

In april brengen we wel zes nieuwe feelgood Tussendoortjes uit. Een daarvan lichten we vandaag even voor je uit.

Marli Elisa, bekend van Flora’s winter, komt op 2 april met een nieuwe feelgood serie genaamd Sterre’s Zomer. Sterre’s zomer zal bestaan uit drie delen. Sterre’s is een introverte vrouw die liever een boek leest dan dat ze het feestgedruis opzoekt. Toch is dat wat ze gaat doen!

We leren Sterre kennen in Single op Koningsdag waarin ze onder het genot van een pilletje volledig uit haar dak gaat in de oranje menigte. Maar wat doe je als je uitgerekend op dat moment de liefde van je leven tegen het lijf loopt? En hem per ongeluk vertelt dat je een vet hippe art-mixer bent in plaats van een werkloze net afgestudeerde… Sterre werkt zichzelf behoorlijk in de nesten. Kun je een nieuwe liefde beginnen gebouwd op leugens? 

Marli weet heel levendig het chaotische leven van Sterre op papier te zetten. Het resultaat is dit heerlijke Tussendoortje waarvan we haast niet kunnen wachten op deel 2 en 3. En dat hoeft ook niet! De eerste twee delen verschijnen op 2 april en ook het derde deel kun je al lezen op 23 april. Dit is een feelgood waarvan wij zeker een mini-serie op Netflix voor ons zien.

Spreek Marli Elisa tijdens onze Leesclub

Natuurlijk gaan we ook weer een leuke Instalive organiseren met de Leesclub Lang & Gelukkig. Via onze Instagrampagina kun je je vragen stellen aan Marli over Sterre’s zomer. Komt er bijvoorbeeld ook een Marli’s herfst en lente? Zodra we een datum hebben lees je dat hier.