Komt er nog meer feelgood van Sasja Winters?

Home » Nieuws » Komt er nog meer feelgood van Sasja Winters?
Komt er nog meer feelgood van Sasja Winters?
22/02/2024

Nu alle drie de delen van Bon Bini Bruiloft zijn verschenen vond ik het tijd om Sasja nog even te bellen. Want net als jullie heb ik enorm genoten van de gekke situaties waarin Fay terechtkwam. Ik bedoel, die kamerplant. Hoe dan?!

Tijd om Sasja wat vragen te stellen.

Wie is Sasja?

Ooit was ik thrillerauteur, maar vorig jaar besloot ik het over een compleet andere boeg te gooien met het schrijven van feelgood. Zo leuk dat De Verhalenfabriek meteen enthousiast was over mijn Bon Bini Bruiloft-serie over een weddingplanner op Aruba!

Waarom ben je van thrillers schrijven naar feelgood gegaan?

Ik had enorm behoefte aan wat luchtigheid na al die moord en doodslag. De capriolen van Fay en de bizarre situaties waarin ze vaak verwikkeld raakt, maakten dat ik enorm veel lol had in het schrijven van deze serie. Ik werd er oprecht blij van!

Waarom koos je voor Aruba als decor?

Waarom zou iemand NIET voor Aruba kiezen? Zon, zee, prachtige stranden, flamingo’s en vooral: een relaxt tempo. Mensen op Aruba kennen geen haast en ook dat was iets waar ik even heel erg behoefte aan had. Iedereen die lekker wil ontstressen, kan ik deze serie dan ook van harte aanbevelen.

Komt er nog meer feelgood aan? 

Het schrijven van feelgood is me absoluut goed bevallen, dus dat sluit ik zeker niet uit… 😉

Ik hoop dat Sasja binnenkort weer start met het schrijven van een nieuwe feelgood. Heb jij wel eens een boek van Sasja gelezen?

X Juul