Recensenten gezocht voor deze najaars Tussendoortjes

Home » Nieuws » Recensenten gezocht voor deze najaars Tussendoortjes
Recensenten gezocht voor deze najaars Tussendoortjes
14/11/2023

Dit najaar verschijnen er diverse Tussendoortjes die op de shortlist zijn beland van de Cozy & Crime wedstrijd. Hiervoor zoeken we recensenten. Meld je aan via het formulier hieronder.

BITCH! – SACHA VOOGD

Sacha verraste ons met deze Cozy Crime novelle over een affaire. Karlijn begint een affaire met haar knappe collega Thomas. Wanneer hij een ernstig auto-ongeluk krijgt komt Karlijn er al snel achter dat dit geen ongeluk was en ontvangt zij ineens ook meerdere waarschuwingen. Wie weet van hun affaire af?

Bitch! verschijnt op 17 december.

BITTERZOET – STEPHANIE VAN DER POL

Stephanie staat voor dag en dauw op om feelgood verhalen te schrijven. In Bitterzoet volgen we de succesvolle carrièrevrouw Eva. Samen met Daan is ze verantwoordelijk voor de sales bij Ocean View, een bedrijf dat luxe jachten verkoopt. Wanneer Eva terugkomt van een succesvolle zakenreis, zet een verrassing uit het verleden haar leven op zijn kop. Kan ze privé en zaken gescheiden houden zodat Ocean View hier geen schade van ondervindt?

Bitterzoet verschijnt op 17 december.

ZE KOMT TE DICHTBIJ – KITTY HUIJBERS 

Kitty zet met de eerste zin in haar novelle het verhaal op scherp. Als geheimen uitkomen, wordt er vaak een hele reeks aan gebeurtenissen in werking gezet. Dat is ook het geval als er bij Charlotte op een dag twee dames op de stoep staan.  Ze vertellen dat ze ‘vrijdag’ en ‘zaterdag’ zijn en bieden Charlotte hun hulp aan. Na lang aandringen accepteert Charlotte eindelijk hun hulp maar niet op de manier zoals zij bedacht hebben. Frank heeft haar eeuwige trouw beloofd, tot de dood hen scheidt, en daar zal ze hem aan houden.

Ze komt te dichtbij verschijnt op 24 december.

GERECHTIGHEID – JENÉ MOLLENHORST

Jené is gek op Scandinavische thrillers. Zou daar haar inspiratie voor dit spannende verhaal vandaan komen? Op een avond wordt in het bos het lichaam van een man gevonden. Het is Kevin van Leeuwen: vader en huisarts. De lokale krant schrijft over zelfmoord, maar Suzan, die Kevin hielp met de voorbereidingen voor een nieuw te bouwen buurtcentrum, gelooft dat niet. Dan krijgt Suzan een schokkende foto van een van haar leerlingen onder ogen en gaat op onderzoek uit…

Gerechtigheid verschijnt op 24 december.

DODELIJK VERLANGEN – LYSANNE HOKSBERGEN

Lysanne schrijft graag thrillers met een vleugje verleiding. Het is een recipe for disaster: vreemdgaan. Thuis krijg je nauwelijks aandacht van je man en je bent alleen maar bezig alle ballen in de lucht te houden. En dan ontmoet je bij de opvang deze prachtige man. Instant-aantrekkingskracht. Hij lijkt je te zien en dat is alles wat je nodig hebt.

Dodelijk verlangen verschijnt op 31 december.

Recensenten - Schrijf je in voor deze Najaars Tussendoortjes