27 juni Livesessie met de auteurs!

Home » Nieuws » 27 juni Livesessie met de auteurs!
live interview met Hanneke Meier en Janice Bakker
08/06/2023

27 juni gaan we live met leesclub ‘Lang & Gelukkig’

We organiseren weer een Instalive book meet up met de auteurs! Deze keer neemt leesclub ‘Lang & Gelukkig’ onze Instagrampagina over en gaan ze op dinsdag 27 juni om 20.00 uur live met auteurs Janice Bakker en Hanneke Meier.

Janice brengt haar 3e novelle ‘Op het juiste moment’ uit en Hanneke de spannende thriller ‘Hoog’.

Wie zitten er in leesclub ‘Lang & Gelukkig’?

De leesclub is opgericht door Linda Babel, Janice Bakker, Amélie Storms, Denise Meijer en Marli Elisa na aanleiding van hun deelname aan de schrijfwedstrijd ‘Lang & Gelukkig’. Alle vijf de auteurs hebben hun feelgood verhalen uitgebracht bij De Verhalenfabriek. De leesclub is opgezet om elkaar te inspireren en motiveren bij het schrijven van hun boeken.

Deze keer neemt ook thrillerauteur Hanneke Meier deel aan de livesessie.

Wil je meedoen?

Voor deze meet up vragen we ook een select aantal lezers. Wil jij een van de verhalen alvast vooruitlezen en een paar vragen voorbereiden voor de leesclub? Mail dan naar info@deverhalenfabriek.com en geef je boekvoorkeur aan. Volgende week maken we bekend wie er zijn gekozen. (De deelnemers hebben ondertussen bericht gehad)

Op het juiste momentAbbey en haar nichtje vertrekken met een busje naar Italië, in de hoop dat Abbey het weer kan bijleggen met haar zus Fay.

Hoog: Anne en Meral komen vast te zitten in de hoogste attractie van een pretpark. Dit dwingt hun eerlijk te zijn over wat er echt gebeurd is op een feest op oudejaarsavond… Kan hun relatie de waarheid aan?

Beide verhalen verschijnen op 18 juni.