Ademloos is een heerlijke zomerse feelgood

Home » Nieuws » Ademloos is een heerlijke zomerse feelgood
feelgood novelle Ademloos van auteur Janice Bakker
23/03/2023

Nieuwe feelgood Tussendoortjes in april

In april brengen we wel zes nieuwe feelgood Tussendoortjes uit. Een daarvan lichten we vandaag even voor je uit.

Janice Bakker, bekend van Hartje Centrum, komt op 2 april met haar nieuwste novelle Ademloos. Verhuizen naar de grote stad en een nieuwe carrière: het stuklopen van Nora’s relatie zorgt ervoor dat ze haar leven helemaal omgooit. Gelukkig voelt ze zichzelf al snel op haar plek in Utrecht en maakt haar bedrijf De Limonadebrigade een droomstart. Helaas gooit haar gezondheid roet in het eten. Op doktersadvies moet ze een paar weken aan de kust doorbrengen, in de hoop dat de zeelucht haar goed doet. Maar hoe kom je vlak voor het hoogseizoen aan een beschikbare én betaalbare accommodatie? Gelukkig heeft Nora’s cliënt Hermien de oplossing: ze mag verblijven in haar huisje aan de kust dat al jaren leegstaat. Nora’s hoop op een paar rustige weken vervliegt echter al snel als ze zwerfkater Guus in het huisje aantreft en kennismaakt met de charmante fysiotherapeut Sam. Als dan ook haar ex-vriend om de hoek komt kijken, is de chaos compleet.

Net als in Hartje Centrum weet Janice Bakker in Ademloos moeiteloos te switchen tussen romantiek en humor. De kater Guus is een leuke toevoeging aan het verhaal. Ademloos is ook echt zo’n feelgood dat je in een zucht uitleest. We willen meer van Janice Bakker en hopen dat ze ons niet te lang laat wachten op haar volgende feelgood Tussendoortje of zit er misschien een heel boek te wachten tot het eruit komt…

Ontmoet Janice Bakker tijdens onze Leesclub

Natuurlijk gaan we ook weer een leuke Instalive organiseren met de Leesclub Lang & Gelukkig. Via onze Instagrampagina kun je je vragen stellen aan Marli over Sterre’s zomer. Komt er bijvoorbeeld ook een Marli’s herfst en lente? Zodra we een datum hebben lees je dat hier.