Aan de man

Home » Boeken » Aan de man
Aan de man
Verschijningsdatum
december 2022
Auteur(s)

De Verhalenfabriek DEEL 2

Na meerdere datefiasco’s besluit Juul haar zoektocht naar de ware jacob maar op te geven. In deel 2 van De Verhalenfabriek waagt Elles nog een laatste koppelpoging. Juul begint te twijfelen, is dit hem dan? Als een boekpresentatie enorm uit de hand dreigt te lopen en de uitgeverij een flinke boete moet betalen, zit Evelien met haar handen in het haar. En als haar man Roland ook nog eens naar Canada wil verhuizen, weet ze het even niet meer. Ze besluit naar de Londen Bookfair te gaan, waar meerdere buitenlandse uitgevers interesse tonen in de vertaling van het succesvolle boek Tussen zes planken. Maar Evelien zit nog midden in de rechtszaak en de tegenpartij wil dat ze het boek terugtrekken: wat moet Evelien doen?

Prijs
€ 5,99
ISBN
9789461097248
Aantal pagina's
116
Prijs
€ 6,99
ISBN
9789461097415
Aantal uren
3 u 6 m
De vele herkenningen in het boek bezorgen een lach op mijn gezicht. Ik kan me als single dan ook heel goed verplaatsen in het karakter van Juul.
Lovingreader Recensie bekijken
Een heerlijk vervolg op ‘Het Boekenbal’ met een goede cliffhanger die ervoor zorgt dat je alleen maar verder wilt lezen in deel 3.
Joyceslibrary Recensie bekijken
Het wordt zo beeldend en prettig geschreven dat je regelmatig met een lach op je gezicht zit.
bookstagram_charisaa Recensie bekijken

Over de auteur

Juul de Jongh

Juul de Jongh is redacteur bij De Verhalenfabriek, de e-bookonly uitgeverij van spannende en feelgood Tussendoortjes. Ze heeft haar eigen avonturen en die van uitgever Evelien en marketingtijger Elles bij uitgeverij De Verhalenfabriek opgeschreven.