In de prijzen

Home » Boeken » In de prijzen
In de prijzen
Verschijningsdatum
december 2022
Auteur(s)

De Verhalenfabriek DEEL 3

Na een turbulente periode met Lodewijk van Havezathe focust Juul zich even alleen op haar werk. Maar bij een cursus loopt ze zomaar een knappe collega uit het vak tegen het lijf. Op de uitgeverij komen er een hoop nieuwe e-books uit en mag stagiaire Madelief de boekpresentatie voor Een zee van tijd organiseren: loopt het weer zo erg uit de hand of weet Madelief deze keer een tiptop presentatie af te leveren? Evelien komt een oude geliefde tegen. Ze besluiten wat te gaan drinken en al snel voelt het weer als vanouds. Eveliens man zit ver weg in Canada voor zijn werk, weet ze de verleiding van deze charmante man te weerstaan?

Prijs
€ 5,99
ISBN
9789461097255
Aantal pagina's
109
Prijs
€ 5,99
ISBN
9789461097422
Aantal uren
2 u 53 m
Hilarische momenten, verdrietige situaties, liefdesperikelen, uitgeefuitdagingen, auteurs in alle soorten en maten en boven alles een liefdevol clubje collega’s
Sheila in books Recensie bekijken
Ook dit deel is zo geschreven dat je elke keer door wil lezen.
joyceslibrary Recensie bekijken
Het verhaal leest wederom heerlijk weg. Het is vlot, grappig en vermakelijk maar heeft ook serieuze kantjes.
jaimyseatsleepread Recensie bekijken

Over de auteur

Juul de Jongh

Juul de Jongh is redacteur bij De Verhalenfabriek, de e-bookonly uitgeverij van spannende en feelgood Tussendoortjes. Ze heeft haar eigen avonturen en die van uitgever Evelien en marketingtijger Elles bij uitgeverij De Verhalenfabriek opgeschreven.