Het Boekenbal

Home » Boeken » Het Boekenbal
Het Boekenbal
Verschijningsdatum
december 2022
Auteur(s)

Neem een kijkje in de vrolijke chaos van uitgeverij De Verhalenfabriek: een humoristische serie over het boekenvak!

De Verhalenfabriek DEEL 1

De Verhalenfabriek is de e-bookonly uitgeverij van Evelien. Als uitgever heeft ze een geweldig team om zich heen verzameld met Juul de redacteur en Elles de marketingtijger. Het boekenbal is hét evenement van het jaar in de uitgeefwereld en de kaartjes zijn schaars. Als stagiair Madelief een inschattingsfout maakt met het verdelen van de kaartjes en hun belangrijkste auteur dreigt weg te lopen, moet Evelien de boel zien te redden. Juul ontmoet een knappe schrijver op het boekenbal en is helemaal weg van hem, maar ziet hij haar wel staan?

Prijs
€ 5,99
ISBN
9789461097231
Aantal pagina's
120
Prijs
€ 6,99
ISBN
9789461097408
Aantal uren
3u 13 m
‘Aan de man’ is net wat dramatischer dan deel één. Het is net een soap. Ik hoop eigenlijk dat deze reeks verfilmd gaat worden. Lijkt me heerlijk!
Veroniques boekenhoekje
#Aanrader, echt waar!
Carla van Mustreads or not
‘Het boekenbal’ is een heerlijke feelgoodnovelle met alles erin waarvan je hoopt dat het er in zit; humor, drama en natuurlijk romantiek.
bookstagram_ilona Recensie bekijken
Met heel wat humor lees je hoe het er op de uitgeverij aan toe gaat.
Marieke_leest Recensie bekijken

Over de auteur

Juul de Jongh

Juul de Jongh is redacteur bij De Verhalenfabriek, de e-bookonly uitgeverij van spannende en feelgood Tussendoortjes. Ze heeft haar eigen avonturen en die van uitgever Evelien en marketingtijger Elles bij uitgeverij De Verhalenfabriek opgeschreven.