MZZL Moeders – Geluk, hoop & liefde

Home » Boeken » MZZL Moeders – Geluk, hoop & liefde
Geluk, hoop & liefde, deel 2 van MZZL Moeders van Marion van de Coolwijk
Verschijningsdatum
april 2023

De bekentenis van Tanja op kerstavond heeft de familie uit elkaar gerukt. Joan is ontroostbaar. Hanna is solidair met haar en negeert Tanja`s berichten en oproepen. Wekenlang krijgt Tanja geen contact met haar zussen. Als ook haar vader met zijn vriendin naar Europa vertrekt voor een lange reis, en Brent niets van zich laat horen, is ze ten einde raad. Haar geduld met Chrisje die alle spanningen voelt, wordt op de proef gesteld.
Hanna heeft het gevoel tussen twee vuren te zitten en zoekt troost bij haar favoriete gigolo waar ze stiekem verliefd op is. Hij brengt haar op het idee om met een leugentje om bestwil de familie weer bij elkaar te brengen. Als de zussen elkaar eindelijk na weken weer ontmoeten, krijgt Hanna een onverwacht telefoontje dat haar leven op zijn kop zet…

Prijs
€ 5,99
ISBN
9789461097903
Ga deze boeken lezen want ze zijn net zo leuk als “vroeger”!
Chris_telt_boeken Recensie bekijken
Geluk, hoop & liefde’ leest vlot en laat je de drie zussen in hun volwassen leven beter kennen.
Boekenbeschrijfster Recensie bekijken
Je kunt echt merken dat dit de grown up versie is van de verhalen die in mijn tienerjaren zijn verschenen.
Joyceslibrary Recensie bekijken
Ik kan niet wachten tot het volgende deel. Voorzie ik daar stiekem weer wat Baby Blues?

Over de auteur

Marion van de Coolwijk

Marion van de Coolwijk schrijft al ruim 35 jaar en heeft al meer dan 220 titels op haar naam staan. Marion is de auteur van de populaire jeugdboekenserie MZZL Meiden. Bijna 10 jaar nadat het laatste deel (MZZL Meiden – BFF) verscheen komt er een vervolg op de populaire reeks: MZZL Moeders verschijnt in november!