MZZL Moeders – In de echt verbonden

Home » Boeken » MZZL Moeders – In de echt verbonden
MZZL Moeders – In de echt verbonden
Verschijningsdatum
september 2023

Na de roerige wintermaanden lijkt het leven van de drie zussen Tanja, Hanna en Joan tot rust te komen. Maar schijn bedriegt.

Joan is blij dat Brent voor haar kiest en bij haar intrekt. Toch gaat Joan weer twijfelen als kleine Chris, het zoontje van Tanja, een paar dagen komt logeren. Wil Brent wel echt met haar verder?

Tanja heeft een optreden in Valencia en geniet met volle teugen van haar vrijheid. Na afloop van het concert staat er opeens een man in haar kleedkamer. Het blijkt de broer te zijn van Danny, haar grote liefde uit een ver verleden. Danny wil haar graag weer zien…

Hanna stort zich op haar werk nadat ze Tijn de deur heeft gewezen met de opdracht pas terug te komen als hij zijn leven op orde heeft. Ze heeft al twee maanden niets meer van hem vernomen. Als ze ontdekt dat ze zwanger is, lijkt haar keuze vast te staan. Maar is dat wel echt zo?

Prijs
€ 5,99
Aantal pagina's
100

Gerelateerde boeken

De serie leest heerlijk, alsof je naar een soapserie kijkt. Het zou dan ook prima verfilmt kunnen worden als een vermakelijke film!
Boekenbarones Recensie bekijken
Het is wel zo geschreven alsof het je eigen vriendinnen zijn. Ik werd zo het verhaal mee ingenomen alsof ik er zelf bij was.
priscilla_dieleman_boekenfan Recensie bekijken
Mzzl moeders is een heerlijk feelgood tussendoortje en ik ben dol op de zussen Joan. Tanja en Hanna.
booksbyharma Recensie bekijken
Deze serie is verslavend, je wilt zo graag weten hoe het verder gaat met de levens van deze drie zussen die met elk deel meer als vriendinnen voelen.
In de echt verbonden is mijn favoriet van de serie! Top feelgood!
Veroniques boekenhoekje Recensie bekijken

Over de auteur

Marion van de Coolwijk

Marion van de Coolwijk schrijft al ruim 35 jaar en heeft al meer dan 220 titels op haar naam staan. Marion is de auteur van de populaire jeugdboekenserie MZZL Meiden. Bijna 10 jaar nadat het laatste deel (MZZL Meiden – BFF) verscheen komt er een vervolg op de populaire reeks: MZZL Moeders verschijnt in november!