Deze Tussendoortjes nemen je mee op reis

Home » Nieuws » Deze Tussendoortjes nemen je mee op reis
e-reader leestips voor op vakantie
15/05/2023

Ga je dit jaar niet op vakantie? Of wil je juist geïnspireerd worden? Deze Feelgood Tussendoortjes nemen je mee op reis! Proef de zilte zeelucht op Zoutelande, voel de warme gloed van de Griekse zon of ga mee naar Afrika! Zet dezen korte feelgood verhalen op je e-reader en neem ze overal met je mee naartoe.

X Juul!

Staycation

Voor de zon hoef je allang niet meer te vertrekken uit Nederland. En wanneer je deze novelles leest waan je je op een warme zomerdag aan het strand.

In Ademloos van Janice Bakker vertrek je samen met Nora naar een huisje bij de kust. Daar ontmoet ze de fysiotherapeut Sam die haar hoofd op hol brengt. Maar dan komt haar ex ineens om de hoek kijken… Janice schrijft zo levendig over dit kustplaatsje dat het niet lang duurt voor je zelf aan het speuren bent naar een leuke zomerwoning.

Zet Ademloos op je e-reader.

In Sterre’s zomer van Marli Elisa vertrekt Sterre regelmatig naar haar oma’s huisje in Zoutelande om de rust op te zoeken van haar chaotische leven in de stad. Deze serie is super fijn om te bingelezen met je voeten in het zand en een koude limonade in de hand. Marli traint met deze feelgood ook meteen je buikspieren. Lachen gegarandeerd!

Start direct in Single op Koningsdag.

Ga je mee naar Frankrijk?

In het tweede deel van Sterre’s zomer vertrekt Sterre op een romantische-vriendinnen-werk-tripje naar de stad van de liefde! De broeierige stad komt tot leven in deze novelle. Na het lezen van dit deel wil je zelf ook op citytrip naar Parijs.

Lees nu Verliefd in Parijs.

Zoek je liever de rust op dan neemt Amelie Storms je graag mee naar haar typische Franse huisje met kruidentuin in Vleugje salie & Korreltje zout. Hier ruik je de lavendel door je e-reader heen en krijg je spontaan zin om naar een Franse bakker te lopen voor een baguette en verse croissants.

Start vandaag nog in Vleugje salie & Korreltje zout.

Op 16 juli verschijnt Frans Hartenspel van Lizette van Geene. Zij neemt je mee naar het Franse dorpje Le Trois-Chateaux in Noord Frankrijk. De hartsvriendinnen Anne en Nathalie nemen hier een bed & breakfast over met moestuin, bibliotheek en antieke notenboom.

Zet Frans Hartenspel op je verlanglijstje.

Wil je verder naar het zuiden?

Zoek dan samen met Linda Babel de Griekse zon op! In Bella Eliá vertrekken twee vriendinnen (hé dat klinkt bekend) naar Kreta om daar een kattenpension te beginnen. Van deze ik-vertrek-novelle krijg je spontaan trek in olijven en feta. De Griekse katten zijn een leuke bonus in dit verhaal!

Bella Eliá is nu verkrijgbaar.

Liever een actieve vakantie? Abbey en haar nichtje Eva stappen in een Volkswagenbusje voor een roadtrip naar Italië. De meiden hebben een missie: Het goedmaken met de zus van Abbey die halsoverkop naar Italië is gevlucht nadat Abbey haar leven in één klap overhoop haalde. Deze novelle van Janice Bakker verschijnt op 18 juni.

Zet Op het juiste moment alvast op je leeslijstje.

Op Singlereis naar Afrika!

Coco heeft een singlereis naar Zuid-Afrika geboekt. Ze is namelijk helemaal klaar met haar vriendinnen die het tot hun persoonlijke missie hebben gemaakt om haar aan de man te krijgen. Op vakantie hoopt ze tot rust te komen en misschien nieuwe vrienden te ontmoeten. En liefde? Welnee… 😉 Inge van Prooijen neemt je in deze novelle mee op reis naar Afrika en dat doet ze zo levendig dat je het gevoel hebt dat je er zelf bent geweest.

Lees hier Singlereis.

Al onze verhalen zijn korte verhalen van ongeveer 100 pagina’s. Perfect om op een vrije middag te lezen. Verkrijgbaar als ebookonly via Kobo, Storytel of de Online Bibliotheek.