Jouw Valentijnsdag wordt leuker dan ooit! 

Home » Nieuws » Jouw Valentijnsdag wordt leuker dan ooit! 
Valentijnsdag leesclub
17/01/2023

Wil je meedoen met onze leesclub?

Op Valentijnsdag organiseert leesclub ‘Lang & Gelukkig’  een instalive book meet up voor hun valentijnsverhalen Hartje Centrum van Janice Bakker en Een tweede kans van Linda Babel.

Wat gaan we doen?

De meiden van ‘Lang & gelukkig’ gaan stipt om 20.00 uur live op dinsdag 14 februari. Via het account van @boekenvanmevrouwbakker kun je de instalive volgen en mee praten over de twee valentijnsverhalen. Stel vragen aan de schrijfsters Linda en Janice en klets gezellig mee!

Wil je meedoen?

Voor deze meet up vragen we ook een select aantal lezers. Wil jij een van de verhalen alvast vooruitlezen en een paar vragen voorbereiden voor de leesclub? Mail dan naar info@deverhalenfabriek.com en geef je boekvoorkeur aan. Volgende week maken we bekend wie er zijn gekozen. (De deelnemers hebben ondertussen bericht gehad)

Een tweede kans: Taartenbakster Jildou draait haar hand niet om voor een mooie bruidstaart. Totdat haar ex gaat trouwen…

Hartje centrum: Robin valt als een blok voor haar knappe Italiaanse huisgenoot. Maar dat is natuurlijk niet de bedoeling…

 

Beide ebooks verschijnen 12 februari, dus word je niet uitgekozen, dan kun je altijd zelf nog het boek aanschaffen en alsnog meedoen met de leesclub.