Tussendoortjes speciaal voor nieuwe moeders!

Home » Nieuws » Tussendoortjes speciaal voor nieuwe moeders!
korte verhalen voor mama's
08/05/2023

Zodra je moeder wordt is er een ding schaars. En dat is tijd! Je leeft op de klok. Voeden, luiers, slapen en wanneer je baby eindelijk in zijn bedje ligt moet je kiezen. Ga ik eten, of toch maar slapen of doe ik die was die al de hele dag in de wasmachine zit? En wanneer heb ik eigenlijk voor het laatst gedoucht? Het moederschap kan behoorlijk hectisch zijn. Tijd voor jezelf is in deze periode extra belangrijk. Schakel hulp in en claim je me-time zodat je eindelijk even kunt bijkomen.

Van vriendinnen die moeder zijn hoor ik vaak dat ze geen tijd meer hebben om te lezen. Wanneer ik ze wijs op onze Tussendoortjes gaat er wereld voor hen open. Voor al die moeders die zo van lezen houden, maar nu geen tijd meer kunnen vinden om een boek erbij te pakken zijn onze Tussendoortjes perfect. Zoals de naam al zegt zijn dit verhalen die je even tussendoor kunt lezen. Het zijn korte verhalen van ongeveer 100 pagina’s. Perfect om tijdens het slaapje van je kindje te lezen. X Juul

Mijn tips voor mommy’s to be en nieuwe moeders:

MZZL Moeders – Baby blues:

Een nieuwe moeder, mom-to-be en happy single: de MZZL Meiden zijn dertig! Is hun leven nog steeds zo rock-‘n-roll? 

Deze serie is voortgekomen uit de jeugdserie MZZL Meiden van Marion van de Coolwijk en zit boordevol herkenbare situaties.

Lees nu MZZL Moeders – Baby blues. Ook verkrijgbaar als luisterboek.

Alle controle kwijt

De serieuze uitgeverijmedewerker Annelie moet voor een boekenreeks over het vlinderorgasme gaan samenwerken met de onstuimige Marcus. 

Een heerlijke weglezer van Amelie Storms vol humor!

Lees nu Alle controle kwijt.

Bella Elia

De vriendinnen Julia en Cleo reizen af naar Kreta om een kattenopvang te beginnen. 

Deze novelle van Linda Babel neemt je even mee op een korte vakantie naar het Griekse eiland Kreta.

Lees nu Bella Eliá.

Flora’s winter

Alleenstaande moeder Flora is gestrand in een tiny house bij haar ouders in de tuin. In de hoop dat ze haar noodlijdende BloemenBoerderij uit de rode cijfers kan halen, gaat ze kerstkransen maken.

Marli Elisa brengt de chaotische Flora tot leven in deze kerstnovelle die je ook prima de rest van het jaar kunt lezen.

Lees nu Flora’s winter.