19 maart Livesessie met de auteurs!

Home » Nieuws » 19 maart Livesessie met de auteurs!
livesessie auteurs Sarah Simmelink en Amélie Storms
02/03/2023

19 maart gaan we live met leesclub ‘Lang & Gelukkig’

We organiseren weer een Instalive book meet up met de auteurs! Deze keer neemt leesclub ‘Lang & Gelukkig’ onze Instagrampagina over en gaan ze op zondag 19 maart om 20.00 uur live met auteurs Sarah Simmelink en Amélie Storms.

Je kunt weer gezellig meekletsen en je vragen stellen.

Wie zitten er in leesclub ‘Lang & Gelukkig’?

De leesclub is opgericht door Linda Babel, Janice Bakker, Amélie Storms, Denise Meijer en Marli Elisa na aanleiding van hun deelname aan de schrijfwedstrijd ‘Lang & Gelukkig’. Alle vijf de auteurs brengen de komende tijd hun feelgood verhalen uit bij De Verhalenfabriek. De leesclub is opgezet om elkaar te inspireren en motiveren bij het schrijven van hun boeken.

Wil je meedoen?

Voor deze meet up vragen we ook een select aantal lezers. Wil jij een van de verhalen alvast vooruitlezen en een paar vragen voorbereiden voor de leesclub? Mail dan naar info@deverhalenfabriek.com en geef je boekvoorkeur aan. Volgende week maken we bekend wie er zijn gekozen. (De deelnemers hebben ondertussen bericht gehad)

Durven Dromen – Omdat Joy thuiswerkt is er eigenlijk geen reden voor haar om iets anders te dragen dan haar onesie. Totdat de knappe buurman aanbelt…

Vleugje salie & korreltje zout – De overspannen foodvlogger Nadia maakt een cruciale fout waardoor ze in één klap gehaat wordt door haar publiek en vlucht naar het huis van haar oma in Frankrijk.

Alle controle kwijt – De serieuze uitgeverijmedewerker Annelie moet voor een boekenreeks over het vlinderorgasme gaan samenwerken met de onstuimige Marcus.

De ebooks verschijnen 12 maart, dus word je niet uitgekozen, dan kun je altijd zelf nog het ebook aanschaffen en alsnog meedoen met de leesclub. 🙂