4 luisterboeken voor een relaxte zondag

Home » Nieuws » 4 luisterboeken voor een relaxte zondag
4 luisterboeken voor een relaxte zondag
27/09/2023

Luister je graag naar luisterboeken? Dan hebben we goed nieuws voor je. Deze vier feelgood Tussendoortjes zijn sinds kort ook beschikbaar als luisterboek.

Droom even heerlijk weg tijdens een boswandeling of maak je treinreis net iets aangenamer met onze korte audioboeken.

Beluisteren kan via je favoriete luisterapps! (Podimo, Luisterrijk, Storytel etc.)

Rozen met liefde – Linda Jansma

Rozen met liefde is een feelgood van Linda Jansma, bekend van haar thrillers Slaap maar zacht en Zwarte leugens. Dat ze ook feelgood kan schrijven bewijst ze met Rozen met liefde. Dit luisterboek wordt ingesproken door Dafne Holtland. In dit verhaal gaat Josefien op zoek naar de onbekende aanbidder van haar oma. Ieder jaar op Valentijnsdag ontvangt zij een bos rozen, maar van wie?

Een tweede kans – Linda Babel

Een tweede kans is het debuut van Linda Babel. Taartenbakster Jildou draait haar hand niet om voor een mooie bruidstaart. Totdat haar ex gaat trouwen. Ze besluit haar ex terug te winnen, maar raakt verstrikt in haar eigen leugens. Ingesproken door Dafne Holtland.

Durven Dromen – Sarah Simmelink

Joy werkt thuis in haar onesie. Een verbroken relatie, saaie baan en haar beste vriendin die is vertrokken naar Curaçao geven haar weinig reden om nog iets anders te dragen. Totdat de knappe buurman aanbelt. Dan zet een incident op het werk haar leven op zijn kop. Durven dromen is ingesproken door Dafne Holtland en is een Tussendoortje over het opkomen voor jezelf en najagen van je dromen.

Vleugje Salie & korreltje zout – Amélie Storms

De overspannen foodvlogger Nadia maakt een cruciale fout waardoor ze in één klap gehaat wordt door haar publiek. Dit Tussendoortje begint met een hilarische scene en verandert gaandeweg in een zoektocht naar jezelf. De voorleesstem van Dafne Holtland past perfect bij de dromerige Franse lavendelvelden in dit Tussendoortje.