BIG NEWS! Lees nu De Verhalenfabriek

Home » Nieuws » BIG NEWS! Lees nu De Verhalenfabriek
BIG NEWS! Lees nu De Verhalenfabriek
11/10/2022

Benieuwd om te lezen hoe het er achter de schermen bij een uitgeverij aan toegaat? Onze eigen Juul maakt haar debuut. Ze heeft haar avonturen en die van haar collega’s bij De Verhalenfabriek opgeschreven! Deel 1, 2 en 3 zijn vanaf 1 december te lezen.

Neem een kijkje in de vrolijke chaos van uitgeverij De Verhalenfabriek: een humoristische serie over het boekenvak!

De Verhalenfabriek DEEL 1

De Verhalenfabriek is de e-bookonly uitgeverij van Evelien. Als uitgever heeft ze een geweldig team om zich heen verzameld met Juul de redacteur en Elles de marketingtijger. Het boekenbal is hét evenement van het jaar in de uitgeefwereld en de kaartjes zijn schaars. Als stagiair Madelief een inschattingsfout maakt met het verdelen van de kaartjes en hun belangrijkste auteur dreigt weg te lopen, moet Evelien de boel zien te redden. Juul ontmoet een knappe schrijver op het boekenbal en is helemaal weg van hem, maar ziet hij haar wel staan?

Waarom je De Verhalenfabriek moet lezen

Natuurlijk omdat het gaat over onze uitgeverij. Juul beschrijft vanuit de drie personages, Evelien, Elles en Juul wat de meiden meemaken bij De Verhalenfabriek en privé. Relatieproblemen, dateleed en spannende romances passeren de revue. Fictie en non-fictie lopen door elkaar heen. De verhaallijn van de Verhalenfabriek loopt samen met het uitgeven van de andere verhalen zoals De Regels van het spel en Schotse hoop. Leef en geniet mee met het hectische leven van de meiden van De Verhalenfabriek.

De Verhalenfabriek zit boordevol humor, sensatie en de perfecte dosis spanning. Ik kon niet stoppen met lezen!’ – ★★★★★ Denise Meijer, feelgoodauteur

 

‘Juul de Jongh weet de aandacht van de lezer goed vast te houden in ‘De Verhalenfabriek’ door regelmatig kleine cliffhangers aan het einde van een hoofdstuk te zetten. Heerlijk!’ – Kim, boekenbeschrijfster.nl

Je kunt Juul haar avonturen ook volgen via haar Instagram.